Transparent
Inloggen
Sluiten

Obispo langere tijd uit de roulatie

15 juli 2024 20:28
Foto: Pro Shots

Obispo langere tijd uit de roulatie; image source: Pro Shots

Armando Obispo is opnieuw langere tijd uitgeschakeld. De verdediger, die er al twee keer eerder voor langere tijd uit lag door kruisbandblessures, viel afgelopen zaterdag na negenenvijftig minuten uit met een ogenschijnlijk ernstige blessure. Gevreesd werd voor een nieuwe kruisbandblessure, al liep de verdediger wel zelfstandig richting de kleedkamer na een minutenlange behandeling op het veld.

Inmiddels is duidelijk dat de verdediger opnieuw langere tijd uit de roulatie ligt, al is nog niet precies bekend voor hoe lang. Het betreft in ieder geval geen kruisbandblessure, het doemscenario waarbij het seizoen van de speler uit eigen jeugd al voorbij zou zijn voor hij überhaupt begon.

Obispo verwijderde daags na de wedstrijd tegen Club Brugge alle foto's van zijn Instagram-profiel en ging met zijn profielfoto op zwart. Dat er gedacht werd aan een absoluut horrorscenario is dus niet volledig onlogisch. Gelukkig lijkt dat leed de verdediger bespaard, al moet nader onderzoek uitwijzen hoe ernstig het kwetsuur is. Afhankelijk daarvan zal de club bepalen of het de markt opgaat voor een extra defensieve speler.




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando bespaard brugge doemscenario foto gevreesd horrorscenario kruisbandblessures kwetsuur minutenlange negenenvijftig opgaat profielfoto verwijderde zelfstandig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat is wel ongelofelijk naatje voor hem.
Heel veel sterkte en beterschap Armando.
+2/-0

2 maanden geleden
Pff verschrikkelijk voor die jongen. Heeft zeker potentieel maar zit hem echt niet mee … Hopelijk valt het enigszins mee maar zag er niet best uit op de beelden …
+2/-0

2 maanden geleden
Dat is wel echt ruk voor Obispo.
Misschien is zijn lichaam niet geschikt voor topsport.

Misschien afscheid van hem nemen aan het einde van dit seizoen?
Het is eigen jeugd, maar heeft op de momenten dat hij wel fit was ook geen uitwisbare indruk gemaakt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dit heeft niks te maken met een lichaam dat misschien niet geschikt is voor topsport. Dit was overduidelijk pure pech.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik kan mij best vinden in jouw antwoord. Aan de andere kant, wanneer je drie keer een zware knieblessure krijgt, mag je jezelf deze vraag best stellen. Is het na drie keer nog steeds pech?
+3/-0

2 maanden geleden
Wat een pech weer. Hopelijk herstelt hij snel. Benieuwd of PSV een vervanger haalt ondanks dat het mee lijkt te vallen. Sterkte met het herstel!
+2/-0

2 maanden geleden
Bij sommige spelers komen er keer op keer (ernstige) fysieke problemen om de hoek kijken die het langdurig presteren op topniveau zo goed als onmogelijk maakt. Naast Armando Obispo is Justin Bijlow er bijvoorbeeld ook zo één, en ook bij Philippe Sandler kun je je afvragen of de blessureproblemen niet structureel zijn.

Het is natuurlijk verschrikkelijk voor Armando zelf, want keer op keer zwaar geblesseerd raken is ook in mentaal opzicht killing. Vanuit PSV opzicht, qua selectie, zou ik ervoor kiezen om geen rekening meer met hem te houden. Los van zijn blessuregevoeligheid is hij ook qua kwaliteit geen zekerheidje. Doorselecteren is m.i. de beste optie, al moet je bij zulke jongens altijd kijken of je iets voor ze kan blijven betekenen door ze toch in een of andere rol bij de club te blijven betrekken.
+2/-0

2 maanden geleden
Pech, blessures blijven hem achtervolgen. Misschien valt het mee maar de berichten zijn niet al te positief. Succes en beterschap.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo gosens huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze