Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho vindt nieuwe club in Brazilië

16 juli 2024 21:29 - Corinthians
Foto: Pro Shots

André Ramalho vindt nieuwe club in Brazilië; image source: Pro Shots

André Ramalho heeft een nieuwe club gevonden. Het Braziliaanse Corinthians maakte zojuist de inkomende transfer van de voormalige PSV-verdediger bekend. Daarmee is de nieuwe club van Ramalho bekend, nadat hij eerder deze maand de club transfervrij verliet. Hij heeft een contract getekend bij de Braziliaanse grootmacht dat hem tot eind december 2026 aan de club verbindt.



Hij kwam in 2021 naar PSV, waar hij in drie jaar tijd zes prijzen wist te winnen. De Braziliaan keert nu dus terug naar zijn moederland en is ontzettend blij met zijn nieuwe club: "Het is een groot genoeg om dit shirt te mogen dragen. Ik kijk er erg naar uit om in de Neo Química Arena te pelen. Ik reken op de steun van alle fans."

Meer op Corinthians




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho corinthians verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ben vooral benieuwd of er nog een verdediger komt die het team echt sterker gaat maken. Ramalho laten gaan heeft alleen zin als er een betere voor terug komt, zeker nu Obispo ook nog langdurig afwezig is.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Er is geen sprake van Ramalho "laten gaan". PSV wilde graag met hem verder, maar hij heeft het contractaanbod naast zich neergelegd.
En nou niet aankomen met "dan hadden ze een beter aanbod moeten doen", want als basisspeler is hij door zowat iedereen hier al afgeschreven geweest.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Zou dat niet de bedoeling zijn denk je? Ramalho hadden ze graag behouden maar it needs 2 to tango. Die maakt een mooie stap.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ik hoop heel erg dat het ook de bedoeling is dat ze een echt goede CV gaan halen. Een tank als CV en Schouten ervoor behouden en je hebt al een goede as in het team met DeJong in de spits.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Als ik lees ‘een tank’ neem ik aan dat je refereert aan ene Alex. Dergelijke types zitten alle grootmachten achteraan. Waar we eens een voorloper in Brazilië (en Mexico) waren, daar zijn we nu door alles en iedereen met poet in dergelijke landen voorbij gevlogen. Voor een begin twintiger van Liverpool wordt al €20 miljoen gevraagd en voor Flamingo betaal je inmiddels ook bijna double digit meloenen.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Volgens mij zijn we druk bezig om Sepp vd Berg binnen te halen.
Daarnaast hebben wij Ramalho niet laten gaan, maar heeft hij de contractaanbieding van PSV niet geaccepteerd en gekozen om bij Corinthians te tekenen.

Ramalho, succes bij je nieuwe club en dat je daar weer mag shinen!
+4/-0

2 maanden geleden
Van tijd tot tijd werd iedereen hem beu, had van die rare fratsen, er werd hem ook zonder pardon fouten van anderen in de schoenen geschoven, maar zo slecht deed hij het ook niet, met zo`n nieuwe contract en nou de kans om naar huis te gaan komt hem ook goed uit.
+3/-1

2 maanden geleden
Ik had hem graag als back-up zien blijven maar snap deze keuze volkomen. Er zijn een paar ‘stevige’ jongens qua ervaring weg die, als ik het goed heb begrepen, een belangrijke rol hadden in het groepsproces. Wie oh wie gaat Luuk ondersteunen hierin? Belangrijk dat je genoeg ‘leiders’ binnen een groep hebt.
+1/-0

2 maanden geleden
Off topic, werken de recente topics niet meer?
+1/-0

2 maanden geleden
Die gaan we denk ik nog meer missen dan menigeen zou denken. Het is ook echt zaak dat we zsm de beoogde opvolger binnen halen (van de Berg) en niet weer gaan wachten tot 1 september voor die paar miljoen voordeel en alle risico’s dat het alsnog mis loopt.
+2/-0

2 maanden geleden
Bedankt voor je inzet, succes in Brazilië en het gaat je goed.
+1/-1

2 maanden geleden
Blijf het jammer vinden. Goede gast en wordt niet op waarde gewaardeerd. Tevaak in de situatie dat hij het alleen op moest lossen, en ja soms een fout. Maar zeker PSV waardig.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik ben blij voor hem. Maar ook voor PSV. Vaak een bron van onrust.
+1/-0

2 maanden geleden
De drang van de mens om het wijsvingertje te gebruiken en een Andre te kleineren in overdreven mate droeg hoogstwaarschijnlijk hierbij toe.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman