Transparent
Inloggen
Sluiten

Deel 2: Saibari over de Olympische Spelen

18 juli 2024 12:11 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

Deel 2: Saibari over de Olympische Spelen; image source: Pro Shots

PSV.supporters.nl is deze week mee op trainingskamp met PSV in het prachtige Klosterpforte, gelegen in het Duitse Marienfeld. Gisteren stond de traditionele mediadag op het programma voor de ploeg van Peter Bosz. PSV.Supporters.nl had een exclusief interview met onder andere Ismael Saibari.

Was er sprake van dat je deze zomer met het nationale team van Marokko mee zou gaan naar de Olympische Spelen?

"Nee, niet echt. Natuurlijk had ik supergraag meegewild naar de Olympische Spelen. Dat zijn unieke kansen voor een voetballer. Maar PSV was resoluut en daar heb ik ook alle begrip voor. Dus, nee, het was niet echt onderwerp van discussie. Waarom ik gekozen heb voor de Afrika Cup en niet voor de Olympische Spelen? Ik kon daarin niet kiezen. Dat gold vooral voor Ricardo (Pepi, red.) en Malik (Tillman, red.), die natuurlijk de Copa América speelden en vervolgens dan ook nog naar de Olympische Spelen zouden gaan deze zomer. Bij hen gaf de club de keuze: Of de Copa América, óf de Olympische Spelen. Niet allebei. Dat was voor mij niet aan de orde."




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari afrika bosz ismael klosterpforte malik marienfeld marokko mediadag meegewild pepi supergraag tillman trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman