Transparent
Inloggen
Sluiten

Deel 1 Tillman: "Blij om weer terug te zijn!"

18 juli 2024 12:48 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

Deel 1 Tillman: "Blij om weer terug te zijn!"; image source: Pro Shots

PSV.supporters.nl is deze week mee op trainingskamp met PSV in het prachtige Klosterpforte, gelegen in het Duitse Marienfeld. Gisteren stond de traditionele mediadag op het programma voor de ploeg van Peter Bosz. PSV.Supporters.nl had een exclusief interview met onder andere Malik Tillman.

Malik, Malik, Malik. Hoe voelt het om terug te zijn bij PSV na je vakantie en het voor de Verenigde Staten van Amerika desastreus verlopen toernooi om de Copa América?

"Heel goed natuurlijk. Ik ben blij weer terug te zijn en alle bekende gezichten hier weer te zien. Ik heb ze gemist. Helaas heb ik maar heel weinig minuten mogen maken op het toernooi om de Copa América, dat was wel teleurstellend natuurlijk. Maar des te blijer ben ik om weer hier te zijn!"

Het is de eerste gelegenheid om je te vragen naar je transfer naar PSV, sinds bekend werd dat je definitief bent overgenomen van de Duitse recordkampioen FC Bayern München. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd. Hoe voelt het om je definitief PSV-speler te mogen noemen?

"Haha, ook heel goed natuurlijk. Ik ben ontzettend blij hier te blijven. Ik gaf je in onze eerdere gesprekken ook aan dat ik PSV een prachtige club vind en dat ik hier graag zou blijven, maar dat wanneer Bayern me terug zou willen, ik terug zou keren naar München. Dit is niet het geval en ik ben dan ook ontzettend blij hier te blijven en mezelf verder te ontwikkelen bij PSV. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen en kan niet wachten tot we weer gaan beginnen!"




Discussieer mee op de forums


Tags

malik tillman bayern amerika bosz desastreus gefeliciteerd klosterpforte marienfeld mediadag trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman