Transparent
Inloggen
Sluiten

Deel 5: Saibari over de platte kar

19 juli 2024 10:23 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

Deel 5: Saibari over de platte kar; image source: Pro Shots

PSV.supporters.nl is deze week mee op trainingskamp met PSV in het prachtige Klosterpforte, gelegen in het Duitse Marienfeld. Gisteren stond de traditionele mediadag op het programma voor de ploeg van Peter Bosz. PSV.Supporters.nl had een exclusief interview met onder andere Ismael Saibari.

Terugkijkend op het kampioensfeest en alle festiviteiten die daarbij kwamen kijken, hoe kijk je terug op de platte kar en de huldiging op het Stadhuisplein en hoe heb je het ervaren?

"Haha, wauw. Simpelweg wauw. Die platte kar? Haha, ik wist totaal niet wat die platte kar was. Ik wist ook echt niet wat ik ervan moest verwachten. Ja, je hoorde naarmate het seizoen vorderde verhalen over de platte kar. Maar ik wist niet eens wat het was of hoe die eruit zag. Ik snapte niet waar het over ging. Na de overwinning op Feyenoord in Rotterdam voor de competitie, toen kwamen we tien punten los en staken de verhalen over de platte kar plotseling de kop op. En ik dacht, huh, platte kar? Platte kar? Wat is dat dan toch? Toen werd me verteld wat het was en wat het precies inhield maar van verhalen alleen weet je nog steeds niet precies wat je ervan moet verwachten. Toen we er eindelijk opstonden overtrof het iedere verwachting. Ongelofelijk. Ik baalde ook echt dat we zo snel al bij het Stadhuisplein aankwamen. Als het aan mij, maar ook andere jongens had gelegen, had die tocht met de platte kar nog vele malen langer geduurd! Ik herinner me nog dat we het echt jammer vonden dat we er al waren en er af moesten, haha."

Dacht Malik Tillman er ook zo over of was die wel blij dat de platte kar eindelijk bij het Stadhuis aankwam?

"Hahaha, ja, die wel, haha. Maar hij had het verdiend. Hij heeft het hele jaar ontzettend hard gewerkt, we drinken vrijwel nooit als voetballers en leven volledig voor de sport, maar na zo'n succes mag je dat best even vieren en jezelf uitleven. De eerste week na de huldiging hebben we er als groep nog veel lol om gehad, haha, maar inmiddels is het wel geaccepteerd en praten we er niet meer over, haha. We hebben er wel genoeg om gelachen, ja, haha. We zijn begonnen aan het nieuwe seizoen. Over een maand of negen mogen we het hopelijk nog een keer meemaken. Daar gaan we voor!"




Discussieer mee op de forums


Tags

platte saibari huldiging stadhuisplein wauw aankwamen baalde bosz festiviteiten feyenoord geduurd hahaha ismael kampioensfeest klosterpforte malen malik marienfeld mediadag naarmate opstonden overtrof stadhuis staken terugkijkend tillman tocht trainingskamp uitleven vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman