Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure geen obstakel United maar voor verzekering

27 april 2000 15:45 - Teamtalk

Verslaggever: XB

Het lijkt dat de blessure, die Ruud van Nistelrooy gehad zou hebben en of hij daar nou wel of niet goed van genezen zou zijn, niet het grootste obstakel is voor Manchester United om de recordtransfer door te laten gaan. De Engelse club lijkt eerder problemen te hebben met de verzekeringsmaatschappij. Ze willen niet in hetzelfde schuitje komen als recentelijk Internazionale met Ronaldo toen bleek dat zijn geblesseerde knie onderverzekerd bleek te zijn en de Italiaanse club geen vergoeding kreeg.

Sir Alex Ferguson zou zijn zegen waarschijnlijk al wel hebben gegeven over de transfer. Eerdere aankopen Paul Ince, Steve Bruce, Jesper Blomqvist en ook Jaap Stam kampten ook met oude blessure's opgelopen bij hun vorige club. Deze waren wel lichter van aard maar dit kwam ook allemaal goed. Voor Van Nistelrooy lijken de artsen van de verzekeringsmaatschappij het licht nog niet op groen te hebben gezet. Manchester United wil niet het risico nemen om een onderverzekerde speler te laten tekenen voor de kersverse landskampioen.

Meer op Teamtalk




Tags

obstakel nistelrooy verzekering verzekeringsmaatschappij artsen blomqvist bruce ferguson genezen groen ince internazionale jesper kampten kersverse lichter onderverzekerd onderverzekerde recentelijk recordtransfer ronaldo schuitje sir stam steve zegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage