Transparent
Inloggen
Sluiten

Deel 4 Tillman over de nieuwe CL-opzet

19 juli 2024 23:31 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

Deel 4 Tillman over de nieuwe CL-opzet; image source: Pro Shots

PSV.supporters.nl is deze week mee op trainingskamp met PSV in het prachtige Klosterpforte, gelegen in het Duitse Marienfeld. Gisteren stond de traditionele mediadag op het programma voor de ploeg van Peter Bosz. PSV.Supporters.nl had een exclusief interview met onder andere Malik Tillman.

De Champions League kent vanaf komend seizoen een heel andere opzet. Kijk je daar al naar uit of had je het liever, net zoals ploeggenoot Ismael (Saibari, red.) het liever bij het oude gelaten?

"Oef, dat is een goede vraag. Dat weet ik eigenlijk niet. Ik weet sowieso nog niet echt wat ons te wachten staat en hoe het er in de praktijk uit gaat komen te zien. Ik ben wel heel benieuwd eigenlijk, naar de nieuwe opzet. Verandering hoeft niet altijd verkeerd te zijn en kan ook iets moois opleveren. We zullen het gaan zien, denk ik. Ik vind het sowieso wel leuk dat we sowieso twee extra wedstrijden krijgen in de Champions League, daar verheug ik me enorm op want de Champions League is Europees gezien het hoogst haalbare voor een voetballer."




Discussieer mee op de forums


Tags

tillman bosz ismael klosterpforte malik marienfeld mediadag oef saibari trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
"Champions League is Europees gezien het hoogst haalbare voor een voetballer." Is er wereldwijd dan iets hoger haalbaar voor club teams?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hij zei wel "voor een voetballer" niet "voor club teams". Kan me voorstellen dat een WK door sommige spelers als hoger gezien wordt. Daar valt wel iets voor te zeggen, al zou ik het zeker ook begrijpen als spelers de CL boeiender vinden dan een WK.

Voor club teams is de CL wel het hoogst haalbare. Ondanks je je via de CL plaatst voor de Europese supercup en later eventueel voor de wereldbeker voor clubs, acht ik de CL wel als een belangrijkere en prestigieuzere prijs.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman