Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verliest tweede duel van SC Paderborn

20 juli 2024 14:00 - Noël van de Laar
Foto: NvdL

PSV verliest tweede duel van SC Paderborn; image source: NvdL

PSV heeft het tweede oefenduel met SC Paderborn met 2-1 verloren. PSV begon erg sterk aan het tweede duel en kwam in de eerste helft ook nog op voorsprong via een doelpunt van Couhaib Driouech. In de tweede helft ging het echter volledig mis. Adriano Grimaldi, de laatste jaren voornamelijk actief in de Derde Bundesliga van Duitsland, maakte beide goals voor SC Paderborn 07 en besliste daarmee de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg.

PSV begon het tweede duel met de volgende opstelling:
Joël Drommel, Fredrik Oppegard, Matteo Dams,Fabian Merién, Michael Bresser, Richard Ledezma, Malik Tillman, Isaac Babadi, Couhaib Driouech, Ricardo Pepi en Johan Bakayoko.

Net als in het eerste duel moest Emmanuel van de Blaak halverwege de eerste helft zijn opwachting maken. Fredrik Oppegard raakte geblesseerd in een hard duel en moest zich noodgedwongen laten vervangen. In de tweede helft raakte ook Michael Bresser nog geblesseerd.

De score had overigens nog hoger uit kunnen vallen, Grimaldi was tot drie keer toe dichtbij zijn hattrick. Hij trof een keer de paal en twee keer verdwenen zijn pogingen net naast het doel van Joël Drommel.

PSV begint zometeen aan de terugreis naar Eindhoven, waar aanstaande woensdag de Lichtstadderby wacht tegen FC Eindhoven. Zaterdag wacht dan, eveneens in het Philips Stadion, de FANdag en de daarbijhorende oefenwedstrijd tegen het Spaanse Valencia FC. Acht dagen later staat de Johan Cruijff Schaal op het programma tegen Feyenoord.




Discussieer mee op de forums


Tags

paderborn bresser couhaib driouech drommel fredrik grimaldi michael oppegard adriano babadi bakayoko blaak bundesliga dams duitsland emmanuel fandag feyenoord hattrick isaac ledezma lichtstadderby malik matteo merien noodgedwongen opwachting pepi tillman valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooie opstelling,erg benieuwd hoe zij het gaan doen.
+1/-0

2 maanden geleden
De eerste goal voor Driouech is mooi maar de uitval van Oppegard na Mauro is een stuk problematischer.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Na deze twee wedstrijden is wel duidelijk dat er nog minstens 4 spelers bij moeten. Eén nieuwe Linksback, rechtsback, rechter centrale verdediger en rechtervleugelaanvaller. En een nieuwe tweede keeper is ook geen overbodige luxe want die Drommel kan echt niet meer.
+1/-0

2 maanden geleden
Waarom zo'n harde tackles? Ik zou een klacht indienen en geen oefenwedstrijden meer tegen deze tegenstander. Nu moet je de markt op om een nieuwe linksback te halen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Duitsers kennen geen vriendschappelijke of oefenwedstrijden, alleen maar echte wedstrijden. Daar is de Nederlandse boter, kaas en eierenmentaliteit niet tegen bestand.
+1/-0

2 maanden geleden
Tja, Mauro dus misschien wederom poosje weg? Komen we met oppegard aanzetten…. Ik heb er al vaker op gehamerd….. Ricardo Rodriguez, kent de club, nodige ervaring, kan als het moet ook wel links centraal, en is transfer vrij…..mocht Teze alsnog verkocht worden kan flamingo daar een half jaartje staan, Dest kan wanneer hij fit is ook prima op rechts, want hij is een rechtsback, Rodriguez dan linksback!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ondanks dat ik verwacht dat er wel een schaduwlijstje aanwezig is,wordt door zijn transfervrije status die optie wel steeds meer het bekijken waard.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik hoorde Peter praten en hij wilde nog een rechter centrale verdediger erbij.. Maar wat met de linksback positie.. Mauro is nu weggevallen met een hamstring.
Dest zijn we tot winterstop kwijt en van Anholt is vertrokken.
Wat vinden jullie ervan?
+1/-1

 
2 maanden geleden
Waar staat dat we Mauro langdurig kwijt zijn?
+2/-1

 
2 maanden geleden
Hamstring dus kan snel zijn of half jaar kwakkelen zie Noa Lang.
Al vind ik Mauro stukken minder als Dest wat zijn de vervangers?
+1/-0

2 maanden geleden
Stewart kan op zoek naar een paar goede verdedigers.De spelers die er de 2e wedstrijd stonden zijn te jong of gewoon niet goed genoeg.Verdedigde slap zoals JPSV vorig seizoen verdedigde.
+1/-0

2 maanden geleden
Goedemorgen, ga me nou niet als negatief bestempelen , zelfs als de te verwachten uitloop hiermee moeten aanvullen is dit'm niet, er moet echte versterking bij.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman