Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix vindt nieuwe club

23 juli 2024 14:00
Foto: Pro Shots

Jorrit Hendrix vindt nieuwe club; image source: Pro Shots

Het Australische avontuur van Jorrit Hendrix is na een seizoen alweer ten einde. De oud-PSV'er heeft eerder vandaag zijn contract getekend bij Preussen Münster, dat in de Tweede Bundesliga van Duitsland actief is.

"De successen van de afgelopen jaren en ambitie van de club hebben mij overtuigd. Dit smaakt naar meer en ik wil graag mijn steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat we als team succesvol zijn in de Tweede Bundesliga. Ik heb al een jaar eerder in deze competitie gespeeld en daar bovendien erg van genoten", aldus een enthousiaste Hendrix, die eerder voor Fortuna Düsseldorf in dezelfde competitie uitkwam.



Sinds het vertrek van de middenvelder uit Eindhoven in 2021 speelde hij achtereenvolgens voor Spartak Moskou, Feyenoord(huur), Fortuna Düsseldorf, Western Sydney Wanderers en nu dus Preussen Münster.




Tags

hendrix bundesliga dusseldorf fortuna munster preussen australische duitsland enthousiaste feyenoord huur smaakt spartak sydney uitkwam wanderers western

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ook in Turkije gevoetbald als ik zijn kapsel zie
+4/-0

2 maanden geleden
"De successen van de afgelopen jaren en ambitie van de club hebben mij overtuigd."
Eh... ik denk dat je blij moet zijn dat de club overtuigd is van jou. Succes!
+2/-0

2 maanden geleden
Ach het is geen verkeerde jongen en hij is nooit negatief geweest over PSV en heeft minstens 150 keer ons shirt gedragen.
Maar hij zal niet in mijn favoriete elftal aller tijden komen vrees ik.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Er is 1x wat gezeik geweest nadat hij in 1 of ander lokaal suffertjes krantje redelijk negatief was als ik me goed herinner.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Nou niet bep... maar laat ik eens positief over Jorrit zijn, dan denk ik aan zijn ultieme 0-1 vlak voor tijd in Arnhem en een paar maanden later de halfslachtige pogingen tot imitatie spelersbuschauffeur* in Zwolle op die mooie zondagmiddag 8 mei 2016.

*3× woordwaarde
+6/-0

2 maanden geleden
Moeilijk voor te stellen dat het hier gaat om een speler die jaren achtereen op het middenveld van ons kampioenen elftal heeft rondgehobbeld. Gun hem verder het allerbeste
+1/-0

2 maanden geleden
Opvallend hoeveel spelers die PSV verlaten vervolgens qua carrière in een neerwaartse spiraal raken. Locadia, Hendrix, Lammers om er 3 te noemen.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Vergeet niet Labyad, Bakkali en Ihattaren. Voorbeelden van spelers die via ons wellicht een veel ‘goudere’ toekomst hadden opgebouwd als ze niet waren meegegaan in de waan van de dag. Laat dit aub een voorbeeld zijn naar de jeugdspelers van nu
+2/-0

 
2 maanden geleden
Geen woorden aan vuilmaken aan die gasten.... bah bah
+1/-1

 
2 maanden geleden
Bij Locadia, Hendrix en Lammers heb ik wel een veel positiever gevoel dan bij Labyad, Bakkali en Ihattaren. De eerste hebben gewoon prima hun best gedaan bij PSV.
De laatste groep zijn, mogelijk mede door hun omgeving of familie, veel meer voor het geld gegaan, waarbij Ihattaren een supercarriere zelf totaal heeft verprutst.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Of Lammers weer oppikken, harde werker.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Hij verdient nu blijkbaar 1,5 miljoen. En hij wil niet minder verdienen. Dat is veel voor een reserve die het nog niet op niveau heeft laten zien. Of zie jij in hem een basisspeler met de huidige selectie?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Voor de positie van rechter centrale verdediger?
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Locadia, Hendrix en Lammers zijn ook geen toppers. Dat was al overduidelijk toen ze nog bij ons speelden. Maar die mannen willen ook een keer een buitenlandavontuur (wat ik kan begrijpen), belanden dan bij een Europese middenmoter of laagvlieger op de bank en keren terug bij een Nederlandse subtopper of raken in de vergetelheid.

Eigenlijk moeten dit soort jongens god op hun blote knieën danken dat ze bij PSV 1 in de basis staan, maar ja ze hebben ambities en dan lopen ze tegen de lamp. Zelfde met zo'n Vertessen. Die naait er in de winterstop uit, terwijl als hij gebleven was had hij een half jaar later het hoogtepunt uit zijn carrière meegemaakt. Beetje dom.
+2/-0

2 maanden geleden
Als ik me niet vergis hebben deze jongens geen van allen een glazenbol?
+1/-0

2 maanden geleden
Behalve dat deze jongens geen glazen bol hebben, hadden ze ook onvoldoende inzicht in hun eigen kwaliteiten. Klinkt wellicht hard, maar deze jongens zijn stuk voor stuk naar een club gegaan waarbij het (voor mij) geen verrassing was dat ze het daar niet gered hebben. Dan komen ze van de regen in de drup en, soms ook door zware blessures, komen ze terecht bij clubs waar normaliter de avonturiers terechtkomen in plaats van gerenommeerde talenten die groot geworden zijn bij PSV.

Zo'n Sam Lammers was bij Utrecht de afgelopen seizoenshelft de grote man, en zou op dat niveau kunnen uitgroeien voor zijn club kunnen uitgroeien tot een legende. Maar door zijn salariseisen is hij alleen te betalen voor clubs waarvoor hij niet goed genoeg is. Dan blijf je dus uitgeleend worden tot aan het eind van je contract en bouw je nergens iets op.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Behalve een bankrekening waar 99,9 % van ons alleen maar van kan dromen. Dan schijnt in deze tijd te passen maar het is te ziek voor woorden en er is nog nooit iemand beter van gaan voetballen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Eens over Lammers. Zo bouw je niks op, maar je hebt zo ook geen continu stijgende lijn. Op die leeftijd moet je proberen 100 a 200 wedstrijden te spelen, zodat je je blijft doorontwikkelen. Dan komen die grote bedragen ook wel in zicht.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Zit straks bij een van de drie topclubs in de Ere-divisie prima op zijn plaats.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Als Sam Lammers daadwerkelijk een transfer maakt naar Twente, dan zou ik dat een verstandige keuze van hem vinden. Bij Utrecht heeft hij wederom laten zien dat hij in de eredivisie prima van waarde is.

Maar met een salaris van 1.5 miljoen moet Sam wel degelijk water bij de wijn doen om haalbaar te zijn voor Twente, verwacht ik zo.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Utrecht en Twente is helemaal niks mis mee. Waar doel je op?
+3/-0

 
2 maanden geleden
Op VP stond een bericht dat hij op weg is naar Twente.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik zit er ergens inderdaad naast.
Door de tekst van Bas "Maar door zijn salariseisen is hij alleen te betalen voor clubs waarvoor hij niet goed genoeg is" dacht ik dat hij behoorlijk dure clubs speelde waar hij dan werd uitgeleend.
Met het vele internationale nieuws van de laatste twee weken heb ik de detials van Lammers niet in mijn hoofd, en was er van de tekst van Bas uitgegaan.
Twente zou prima zijn voor Lammers, maar dan is het toch weer een huurconstructie ?
+1/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Is niet bekend maar al zou het huren worden: dat is hoe de industrie zich ontwikkelt
+1/-0

2 maanden geleden
Mooi voor hem. Was een voorbeeldige prof, nooit zaniken of zeiken echter geen PSV1 materiaal. Weer Succes
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman