Transparent
Inloggen
Sluiten

Veerman: "Ik ben een hele trotse PSV-speler"

27 juli 2024 21:01
Foto: Pro Shots

Veerman: "Ik ben een hele trotse PSV-speler"; image source: Pro Shots

Na afloop van het met 2-1 gewonnen oefenduel tegen Valencia CF kwam Joey Veerman voor de camera's van Ziggo Sport om in gesprek te gaan met Youri Mulder en Noa Vahle: "Haha, ik ben twee dagen geleden teruggekomen van Sardinië. Zo, ik ben kapot, tering. Donderdag hebben we de opstarttraining gehad en gisteren de tactische training. Dan is direct vijfenveertig minuten voetballen wel pittig moet ik zeggen. Nu die kleine er is heb ik niet zo veel gedronken op vakantie. Ja, tuurlijk, iedereen heeft vakantie nodig. Wel lekker om even twee weken met het gezin af te kunnen sluiten van de buitenwereld, ja. Of ik niet aan voetbal gedacht heb op vakantie? Nee, dat bestaat niet. Je denkt altijd aan voetbal, dat is ons leven. Ik ben een vrij nuchter persoon dus het EK was al afgesloten, dat is geweest. Leuk om in een vol stadion te spelen, deze laatste oefenwedstrijd voor de Johan Cruijff Schaal. Leuk dat er zoveel mensen kwamen en dat we hem winnend afsluiten. We moeten nog wel echt aan ons afwerken gaan werken, dat was vorig seizoen ook al een ding immers. We misten zoveel kansen. Daar moeten we echt nog in verbeteren. Het is en blijft een beetje zomeravondvoetbal, zo'n laatste oefenwedstrijd. Die gasten hebben allemaal een zwaar trainingskamp gehad en zware benen en dat was ook te merken op het veld."

Of hij volgende week negentig minuten denkt te maken tegen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal: "Ik denk dat als we komende week de training weer volledig hebben hervat denk ik wel dat we volgende week een stuk verder zijn. Misschien nog geen negentig minuten, maar verwacht wel weer meer te kunnen spelen dan vandaag. Voorbereiding is nu wel heel anders natuurlijk. Je ziet bij ons wel de vaste patronen, het moet alleen scherper allemaal maar dat is ook logisch. We zullen echt meer goals moeten gaan maken."

Over een eventuele transfer deze zomer: "Je weet nooit wat er gebeurd. Of ik met een transfer bezig ben geweest? Uiteindelijk, ik heb het vaker gezegd, je bent kampioen geworden, je hebt hier een beker gewonnen. Ik ben nog altijd hier en op dit moment speelt er niks waarvan ik zeg: Dat zou ik graag willen. Tot die tijd ben ik een hele trotse PSV-speler. Uiteindelijk wil je als speler altijd uitgedaagd worden op een hoog niveau. Dat heb je hier in de Champions League ook. Zolang ik hier ben gaan we ook weer vol voor het kampioenschap, dat heb ik afgelopen seizoen ook meegemaakt en dat an sich is natuurlijk ook geweldig."




Discussieer mee op de forums


Tags

trotse veerman feyenoord joey mulder nuchter opstarttraining patronen pittig sardinie tering trainingskamp vahle valencia ziggo zomeravondvoetbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik ben een heel trotse PSV-supporter.
+2/-0

2 maanden geleden
Ben ook trots op jou dat je ons mooie shirt draagt.
+4/-0

2 maanden geleden
Zo blijven Joey, zeker het komende nieuwe seizoen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ben ook zeer blij met Joey. Heerlijk zoals hij een pass kan geven.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman