Transparent
Inloggen
Sluiten

Lang: "Mentaal nog wel wat stappen te zetten"

5 augustus 2024 00:35
Foto: Pro Shots

Lang: "Mentaal nog wel wat stappen te zetten"; image source: Pro Shots

Een duidelijk teleurgestelde Noa Lang kwam na afloop voor de camera's van ESPN om Hans Kraaij Jr. te woord te staan: "Ja, het eindigt alleen iets anders. Jawel, ik heb wel het gevoel weer op voetbal te zitten maar mentaal blijft het wel moeilijk. Ik ben eerlijk, het is gewoon een trauma wat ik heb gehad. Daar heb ik mentaal nog wat stappen in te maken. Dat voel ik zelf ook, maar dat er een stijgende lijn inzit is wel duidelijk. Bij vlagen kan ik gewoon weer mijn ding doen, er moet nog alleen nog veel meer ritme en kracht in. Alles moet nog veel beter, maar da's ook wel logisch, ik ben zeven maanden weggeweest."

"Lastpak, haha. Ik ben gewoon een eerlijke jongen, daar ben ik heel open over. Nee, daar ben ik nog niet helemaal uit maar het gaat wel beter, nogmaals, ik ben niet waar ik moet zijn maar ik heb wel een stijgende lijn te pakken. Ik heb een hamstringblessure gehad, kwam terug en toen gebeurde er weer iets met diezelfde hamstring. Het is logisch dat dit mentaal iets met je doet. Ja, het is twee keer echt erg teruggekomen."

Over zijn terugkeer in de basis bij PSV na maandenlang blessureleed: "Het is heel dubbel, ik ben heel blij dat ik weer zestig minuten in de benen heb. Maar het is wel klote dat je van zo'n team verliest, ja. Als je vier keer tegen Feyenoord scoort mag je onmogelijk vier tegengoals krijgen. Ik denk dat wij in alle facetten gewoon veel beter zijn dan Feyenoord. Daar ben ik ook gewoon heel eerlijk in. We schieten onszelf in de voet. We geven hen teveel ruimte en dan zie je dat ze gewoon heel goed kunnen voetballen. We geven de kansen veel te gemakkelijk weg en dat kan echt niet. Die handrem? Ja, bij mij wel. Hier boven mag de handrem er ook wel af, maar dat is niet aan mij, haha."




Tags

feyenoord handrem stijgende blessureleed espn facetten hans jawel kraaij lastpak tegengoals teleurgestelde trauma vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring lozano mauro nagalo ndala oppegard perisic peru roglic schouten tillman vaio veerman yonci