Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz: "We hebben niet goed verdedigd vandaag"

5 augustus 2024 00:52
Foto: Pro Shots

Bosz: "We hebben niet goed verdedigd vandaag"; image source: Pro Shots

Peter Bosz hield het na afloop van de na strafschoppen verloren Johan Cruijff Schaal kort en bondig in zijn gesprek met Hans Kraaij Jr.:
"Uhm, we hebben gewoon niet goed verdedigd vandaag. Vier goals tegen, dat was lang geleden. Dat hebben we niet goed gedaan. Ik vind dat we in het geheel slecht verdedigd hebben. Dat is bij momenten de hele ploeg. We krijgen twee countergoals tegen, een tegengoal uit een vrije trap die ze kort nemen wat iedereen zag aankomen. We stonden daar niet goed.""

Over Ryan Flamingo en de defensieve uitdagingen waar de club momenteel voor staat: "Als we slecht verdedigen ben je daar als verdediger vaak ook bij betrokken. Dat gold voor het hele team en dus ook voor Ryan. Maar de positieve punten die ik vandaag gezien heb: We komen drie keer terug van een achterstand, we scoren toch weer vier keer, dat hadden er ook een paar meer kunnen zijn, dat zijn wel goede dingen."

Over een eventueel vertrek van Jordan Teze terwijl PSV voornamelijk defensief al de nodige uitdagingen kent: "Nee, daar worden we niet nerveus van. Maar ook met deze jongens die er vandaag waren en meededen kunnen en moeten wij beter verdedigen. Dat heeft niks met blessures of transfers te maken."




Discussieer mee op de forums


Tags

verdedigd bosz bondig countergoals flamingo hans jordan kraaij meededen teze uhm

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring lozano mauro nagalo ndala oppegard perisic peru roglic schouten tillman vaio veerman yonci