Transparent
Inloggen
Sluiten

"Eendracht maakt ook daadwerkelijk macht"

7 augustus 2024 20:32 - Noël van de Laar
Foto: Noël van de Laar

"Eendracht maakt ook daadwerkelijk macht"; image source: Noël van de Laar

PSV.supporters.nl had gistermiddag een afspraak met bekende PSV-supporter Mohamed Belhadj. De Fransman is afgelopen vrijdagnacht, enkele uren later dan gepland, aangekomen in Eindhoven. Hoewel hij aanvankelijk een week zou blijven en daarin PSV-Feyenoord én PSV-RKC Waalwijk bij te wonen, leek het er even op dat het lot hem andersgezind was.



Terwijl hij voorbij Luik reed op de Belgische snelweg, kreeg de Fransman een klapband; met alle gevolgen van dien. De in Grenoble woonachtige fanatieke PSV-fan stond bijna op het punt de trip af te zeggen en huiswaarts te keren. Tot hij zijn vriend Remy Meesters belde, die hem vervolgens zijn hulp aanbood. Het bewijst de Fransman dat het niet alleen een lijfspreuk is, maar dat eendracht ook daadwerkelijk macht maakt en bovendien een "way of living" is.

Vriend Remy Meesters, bekend als een van de grondleggers van de PSVZuipsite, stak eigenhandig een stokje voor het verkorte verblijf van de Fransman in Eindhoven: "Toen ik hoorde dat hij na de wedstrijd tegen Feyenoord al naar huis zou gaan heb ik wel even gedacht: Hoe gaan we dit voorkomen? Dus hebben we wat mensen ingeschakeld, van de voormalige PSVZuipsite en Randstadphoolies onder andere, om ook geld in te zamelen voor de reparatie aan zijn auto. Het is heel mooi om te zien dat daar al door veel mensen gehoor aan is gegeven. We hebben al een mooi bedrag bij elkaar verzameld, maar het kan altijd meer natuurlijk. We gaan de auto morgen ophalen in Luik en ik weet nog niet in welke staat we de auto aan gaan treffen. Als het goed is, is hij klaar maar staat hij alleen nog met een lege accu, maar dat zien we morgen pas."

Zo kon zijn trip toch doorgang vinden. Hoewel zijn auto nu nog in Luik bij de garage staat en Belhadj zelf zijn reis naar Eindhoven afmaakte met de trein, gaat hij donderdag samen met Remy naar Luik om zijn auto op te halen en naar een specialist te brengen in Nederland, die hem hopelijk op tijd in orde krijgt zodat Mohamed zondag huiswaarts kan keren. Hopelijk wel met de drie punten, dat kunnen we na de nederlaag na strafschoppen tegen Feyenoord goed gebruiken.

Mocht je ook een bijdrage willen leveren aan de auto-reparatie van Momo "de Franse Boer" Belhadj. Het tikkie staat hieronder in de opmerkingen waarbij je zelf kunt kiezen welk bedrag je wil doneren.

UPDATE: Het bedrag wordt morgenavond rondom 17:00 uur overhandigd, dus mocht je nog willen doneren, dan graag voor dit tijdstip.




Tags

fransman luik belhadj eendracht feyenoord macht remy doneren huiswaarts psvzuipsite reparatie aanbood aangekomen accu andersgezind boer dien fanatieke garage gistermiddag grenoble grondleggers klapband lijfspreuk living lot momo nederland overhandigd randstadphoolies rkc snelweg specialist trein uren verkorte vrijdagnacht way woonachtige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


site-admin 2 maanden geleden
Wil je ook een bijdrage leveren aan de autopech van De Franse Boer? Via onderstaande link kun je zelf selecteren welk bedrag je wil doneren.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=iv0rngwfT8WhWQrBgIrl5glink

Het opgehaalde bedrag wordt zaterdag voorafgaand aan PSV-RKC overhandigd aan Mohamed.
+2/-0

2 maanden geleden
Haha mooi man! Zo hoort het, elkaar een beetje uithelpen. Ik heb ook een klein beetje gedoneerd, succes jongens.
+4/-0

2 maanden geleden
Kleine bijdragen gedaan voor onze Franse Boer!
+1/-0

2 maanden geleden
Mooie actie! Eendracht maakt macht!
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman