Transparent
Inloggen
Sluiten

Waterreus: "Het is wat het leven je aanreikt"

7 augustus 2024 20:31 - Voetbal International / Skiete Willy Podcast
Foto: Pro Shots

Waterreus: "Het is wat het leven je aanreikt"; image source: Pro Shots

Voormalig PSV-doelman Ronald Waterreus heeft vanmiddag in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International aangegeven recent te maken hebben gehad met een hartinfarct. Waterreus ging naar eigen zeggen een stuk fietsen tien dagen geleden en kreeg ineens een onbestendig gevoel op de borst. Vervolgens bleek het een licht hartinfarct te zijn geweest: "Tsja, het is soms wat het leven je aanreikt", zo zei de voormalig international in gesprek met Marco Timmer.

Waterreus heeft overigens niks dan lof voor de medische zorg die hij kreeg nadat hij ontdekte te maken hebben gehad met een licht hartinfarct: "Die mensen verdienen allemaal een kist met wijn en een bos bloemen. Fenomenaal. Ik was echt in goede handen. Ik ging op mijn gravelbike fietsen en gedurende mijn tocht kreeg ik pijn in mijn onderarm en dus dat onbestendige gevoel. Het viel op zich allemaal wel mee en ik ben nog gewoon terug naar huis gefietst. Onze werkster adviseerde bij thuiskomst om toch even de huisarts te bellen. Dat heb ik gedaan en binnen een uur lag ik vervolgens op de operatietafel."

Tijdens die operatie zijn er bij Waterreus twee stents geplaatst en hij voelde zich vrij en goed genoeg om vandaag alweer een podcast op te nemen met Marco Timmer: "Het is wel iets wat je nooit meer vergeet. Ik kan binnenkort waarschijnlijk wel weer op vakantie, maar moet het nog wel even rustig aan doen."




Tags

waterreus aanreikt hartinfarct fietsen podcast timmer bloemen borst bos fenomenaal gefietst gravelbike huisarts kist onbestendig onbestendige ontdekte operatietafel skiete stents tocht tsja werkster wijn willy zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Snel herstel Ronald, thumbs up man!
+2/-0

2 maanden geleden
Altijd met 'vechten' stappen vooruit weten te maken. Dat zal in deze situatie vast niet anders zijn. Sterkte met je herstel.
+2/-0

2 maanden geleden
Gelukkig geen zwaar infarct en hij is nog in leven. Veel goede gezondheid gewenst aan Ronald.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman