Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV schakelt door na nieuws Teze

9 augustus 2024 15:59 - Florian Plettenberg
Foto: Pro Shots

PSV schakelt door na nieuws Teze; image source: Pro Shots

Nu Jordan Teze weigert nog te spelen namens PSV, lijkt de club accuut door te schakelen naar alternatieve opties voor de backpositie. Robin Gosens, momenteel spelend voor 1. FC Union Berlin, lijkt daarbij de meest concrete kandidaat voor de ploeg van Peter Bosz. De speler kwam in zijn debuutjaar in de Duitse hoofdstad tot dertig wedstrijden in de Bundesliga, daarin maakte hij zes goals en leverde hij vier assists.



Robin Gosens, in het verleden onder meer uitkomend voor Heracles Almelo, werd geboren en getogen in het Duitse Emmerich am Rhein, net over de grens bij Arnhem. Met een Nederlandse vader en een Duitse moeder beheerst hij ook de Nederlandse taal, wat voor PSV een belangrijke voorwaarde lijkt te zijn bij potentiële nieuwe aanwinsten. 1. FC Union Berlin heeft een vraagprijs van tien miljoen euro gezet op de Duits-Nederlandse back.



Aanvankelijk leek PSV enkel op zoek te zijn naar een huurtransfer, maar nu Jordan Teze een bom heeft gelegd onder een langer verblijf bij PSV, lijkt de club toch bereid te zijn te praten over een definitieve transfer van de dertigjarige rechtsback. 1. FC Union Berlin lijkt vooral op zoek te zijn naar een definitieve transfer, of in het uiterste geval een huurtransfer met optie tot koop. Die onderhandelingen lijken nu in een stroomversnelling te zijn beland.




Discussieer mee op de forums


Tags

teze berlin huurtransfer jordan union accuut backpositie beland bom bosz bundesliga debuutjaar dertigjarige gosens spelend stroomversnelling uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Goed nieuws, kan hij er morgen al bij zijn? Dest werd vorig seizoen ook zo ingepast( meende Rangers),komt wel goed🙏👍
+3/-0

2 maanden geleden
Meteen halen van dat geld van Teze. En die Teze krijgt een oneervol vertrek. Wat een ondankbaar sujet is dat gebleken. Enne.... misschien moeten we Brenet terughalen. Die is clubloos 😆
+3/-2

2 maanden geleden
Tussen Heracles en Union Berlin zitten overigens Atalanta en Inter. Da's geen kattepis.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Hmmm ja maar daar niet gebleven en Union wil van m af
+1/-0

 
2 maanden geleden
en overigens ook wat wedstrijdjes in der Mannschaft.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Oud nieuws
Dit wisten we toch al.
Druk nou eens door en stel hem morgen al op.
Moet dat echt zo lang duren.
Ik zal morgen de voetbalschoenen ook meenemen.
Zo moeilijk kan het toch niet zijn om 11goeie spelers op te stellen.
+1/-0

2 maanden geleden
Is v Aanholt vastleggen nog een optie?
+2/-0

2 maanden geleden
Doorschakelen???
Er wordt nu pas ingeschakeld, we weten al tijden dat Sambo en evt Teze zouden vertrekken...
+1/-3

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ze zijn seniel bij PSV en kunnen helemaal niks. Wanneer vallen er ontslagen? Is nogal wat je stelt. Ken jij alle feiten? Ze zijn met van den Berg bezig maar dit is gewoon een heel complex dossier. Flamingo kan ook als back-up voor Teze. Dus waar heb je het in godsnaam over? Bij PSV willen we geen Ajax scenario. Wat een paniek weer........
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Rare reactie, het gaat mij om de traagheid voor de rechtback positie.
Dat heeft niets met de, nu hopelijk snelle komst van Van den Berg te maken.
Ik vind dat er nogal laks of laconiek omgegaan wordt met feiten. Dit heeft dus ook niets met paniek te maken.

Of is het zo dat alleen jij kritiek mag hebben?
+1/-3

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Denk jij werkelijk dat Flamingo alleen gekomen is als back-up van een normaal nog aan te trekken rechter cv? Die jongen is multi-inzetbaar.

Ik denk inderdaad dat er bij PSV vanuit gegaan is dat een RCV (van den Berg en in eerdere instantie St Justus) sneller binnen gehengeld zou worden dan nu gebeurt. Mocht die er namelijk al wel geweest zijn dan had je Flamingo als back-up gehad voor RCV en voor rechtsback (en zelfs voor nummer 6 positie). Dan was het vertrek van Sambo al opgevangen en had niemand lopen miauwen dat er niet gehandeld wordt.

De wereld is veranderd, het is niet meer zo dat spelers alleen gehaald worden voor de nummer 2 positie. Zie wat Bosz doet met Schouten of een Saibari ol Tillman. Die spelen allemaal continu op andere posities.

Je stelt 'er wordt nu pas ingeschakeld'. Dan snap je volgens mij niet hoe PSV deze dagen werkt. Als er 1 'orgaan' is wat krediet verdient bij PSV is het wel het 'technische' hart. Die mannen zijn zeer vooruitdenkend bezig en creeren een platform voor succes en dan gaan wij ze hier afschieten? 10 jaar lang hebben we geen jota gepresteerd en werden er allemaal dure 'vriendjes' van trainers gehaald zoals Zahavi en Gotze die vervolgens gratis en voorniks weer als de noorderzon vertrokken. Laten we dat echt nooit meer doen en vooral vertrouwen op Brands en Ernie.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Teze zei vorige week nog dat hij zeker zou blijven. Dus Monaco komt voor de clubleiding ook als een verrassing.
+3/-0

2 maanden geleden
Heel jammer Jordan Teze. Geen enkele voetballer moet dit doen. Niet willen spelen omdat je mogelijk ergens anders naartoe gaat. Zolang je speler bent bij een club hoor jij je als werknemer netjes te gedragen. Ik ben het eens met Bosz. Dit is niet te begrijpen... Teze out, Gosens in, prima!
+5/-0

2 maanden geleden
10 miljoen voor ‘n 30 jarige linksback zonder (waarschijnlijke) restwaarde en een flink salaris lijkt mij bijzonder gortig.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Dat gaan we zeker niet betalen. Inderdaad geen rest waarde niks. Huur kan wel, maar als we hem kopen dan zeker niet voor dat bedrag.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Union Berlin wil hem alleen verkopen of verhuren met verplichte koopoptie..
+1/-0

 
2 maanden geleden
Las het inderdaad. Ik zou doorschakelen of er moet heel heel veel van de prijs af. Wel een goede speler natuurlijk.
+1/-0

2 maanden geleden
Toen ik de kop las dacht ik in eerste instantie dat ook Teze (zwaar) geblesseerd was op de training. Nu weet ik beter. PSV moet nu nog sneller gaan schakelen en doorpakken mede door onze "clubman" Pfff hoe kun je na 17 jaar dienst deze keuze maken. Hopelijk laten ze Teze komend seizoen bij JongPSV mee trainer. Weigeren om te trainen, geen salaris maar ja 12mio is een hoop geld voor deze judas. Snel met pek en veren Eindhoven uitsturen en nooit meer binnen laten.
+3/-0

2 maanden geleden
Wat een walgelijke idioot. Heeft nog een contract en dankt alles aan PSV. Hoop dat al zijn foto's en herinneringen van deze valse werkweigeraar vernietigd worden.
+1/-0

2 maanden geleden
Prima ervaren speler, alleen 10 mil lijkt me veel.
+1/-0

2 maanden geleden
Nou 3 uur verder en er is nog steeds geen transfer nieuws.
Is Ernst op vakantie of wa.
+3/-0

 
reactie verwijderd

2 maanden geleden
Gosens,sepp van de berg,santiago arias doorpakken.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja deze namen en bv Van Aanholt, van Eeuwijk liggen allemaal voor de hand.

Ik zou graag weer eens echt positief verrast worden met een totaal onbekende, zoals destijds met Popescu en zoals onze vrienden uit Rdam wel kunnen (Hancko)...
+1/-1

 
reactie verwijderd

2 maanden geleden
Een linksback voor een rechtsback, lekker logisch weer.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Want linksback hebben we op dit moment een topper beschikbaar?
+1/-0

2 maanden geleden
Jongens, laten we vooral blij zijn dat het nu zo loopt. Teze heeft z’n ware aard laten zien en pas nu dringt het tot mij door dat hij zelf de overtuiging had om volgend jaar zelfs transfervrij de deur uit te lopen zonder z’n contract bij PSV te verlengen. Vandaar dus zijn ‘vulpen uitspraak’. Nu levert hij in ieder geval flink geld op en zitten we niet nog een jaar opgescheept met een speler die zich niet voor 100% kan inzetten (zie wedstrijd tegen Feyenoord afgelopen zondag) omdat hij al met z’n hoofd in Monaco zit!
+1/-0

2 maanden geleden
Lees net dat hij toch wel wil spelen... pffff, zal lekker ontvangen worden morgen avond
+1/-1

2 maanden geleden
Een hoop geld voor een speler zonder restwaarde gezien zijn leeftijd .Dat kan je als PSV zijnde nauwelijks verantwoorden.

Wel een hele goede trouwens.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma lozano mauro nagalo ndala obispo oppegard perisic peru ramalho roglic schouten tillman veerman