Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint eerste wedstrijd van RSC Anderlecht

17 augustus 2024 09:00
Foto: Pro Shots

PSV wint eerste wedstrijd van RSC Anderlecht ; image source: Pro Shots

Gisteren is de vierenzeventigste editie van de jaarlijkse Otten Cup van start gegaan. De talenten van PSV trapten het toernooi af met een wedstrijd tegen RSC Anderlecht. Dankzij twee prachtige goals van Belgisch talent Noah Fernandez en een benutte strafschop van RSC Anderlecht eindigde de wedstrijd op De Herdgang in 2-1 voor PSV.

Het toernooi kent ook dit jaar weer innovatieve spelregels, zo wordt er twee keer twintig minuten gespeeld met effectieve speeltijd. De klok stopt zodra de bal uit het spel is. In plaats van corners en inworpen dribbelen spelers met de bal het veld in en ook mogen de keepers de bal maximaal acht seconden in hun handen houden. Zodra ze deze acht seconden bereiken krijgt de tegenpartij een hoekschop. Daarnaast geldt er een tijdstraf bij een gele kaart en kent het toernooi vliegende wissels, het spel wordt niet meer stilgelegd bij een wissel.

Vandaag staan de laatste twee groepswedstrijden op het programma. Om 10:00 uur neemt de ploeg van Vincent Heilmann het op tegen de talenten van het Braziliaanse Red Bull Bragantino terwijl vanmiddag om 14:30 de laatste groepswedstrijd tegen Manchester United staat gepland.

Overige uitslagen wedstrijden vrijdag 16 augustus:
Red Bull Bragantino 1-0 Atletico Madrid
Manchester United 0-1 Benfica SL
Paris Saint Germain 0-1 FC Utrecht
FC Kopenhagen 0-1 Jeonbuk Hyundai Motors FC




Discussieer mee op de forums


Tags

anderlecht rsc bragantino seconden atletico benfica corners editie fernandez groepswedstrijd heilmann herdgang hyundai inworpen jeonbuk kopenhagen madrid motors otten spelregels tegenpartij tijdstraf trapten utrecht vierenzeventigste vliegende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman