Transparent
Inloggen
Sluiten

"PSV en AS Monaco bereiken akkoord"

18 augustus 2024 00:31 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"PSV en AS Monaco bereiken akkoord"; image source: Pro Shots

Fabrizio Romano meldt zojuist dat PSV en AS Monaco tot een akkoord zijn gekomen over de transfer van Jordan Teze naar de Monegasken. Met de transfer zou een totaalbedrag van twaalf miljoen euro gemoeid zijn. De rechtsback van PSV vertrekt begin komende week richting Monaco voor zijn medische keuring om vervolgens zijn handtekening te zetten bij de club die uitkomt in de Franse Ligue 1.



Daarmee lijkt het tijdperk van zeventien jaar PSV voor Jordan Teze ten einde. Het is nog onzeker of de rechtsback, die door bondscoach Ronald Koeman is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal, morgen mee af zal reizen naar Almelo. Nu beide clubs overeenstemming hebben bereikt over de transfer van Teze, is het nog onduidelijk of er afspraken zijn gemaakt over de inzetbaarheid in de wedstrijd tegen Heracles Almelo vanmiddag.




Discussieer mee op de forums


Tags

monaco teze almelo jordan fabrizio heracles keuring koeman ligue romano tijdperk totaalbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Oke, 12 miljoen in de pot voor een vervanger (binnen niet afzienbare tijd graag).
Of tot max 7 miljoen voor vervanger en de rest bijleggen voor Van den Berg, 2 in 1 klap?
+1/-0

4 weken geleden
Geweldig ! Ik vind 12 miljoen voor Teze veel geld. Naar mijn mening profiteerde hij vooral van een heel goed elftal om zich heen waardoor hij er ook goed uit zag.
PSV moet toch voor een miljoen of 7 wel een goede back met veel talent kunnen halen, in bv Zweden of Zuid Amerika.
Weet iemand hoeveel PSV nog te besteden heeft om spelers aan te kopen ? Dit omdat met Tillman, Dest en Flamingo al 3 spelers zijn binnengehaald.

PS. @Tony, Tav je vraag, dit bedoelde ik dus. Geld van Teze aan een andere back bestenden, en hoeveel kan PSV dan nog uitgeven aan een rechter-CV ?
+1/-1

 
4 weken geleden
Ik vind het ook prima maar denk wel dat je Teze beetje te min doet. Speelde heel sterk seizoen, speelde alles heeft een steeds betere pass en al veel ervaring voor zijn leeftijd. Het is geen gekke prijs, als langer contract hadden we meer gevraagd.
+2/-0

4 weken geleden
Doorschakelen en afronden .Voor op rechts de jonge van Milan Ewijk afwegen tegen de meer ervaren Kenny Tete van het geld van Jordan Teze. Voor op links Voor de klasbak Robin Gosens gaan of toch de ervaren Van aanholt opnieuw aan ons binden.Voor het centrum een ultieme laatste poging om Van den berg toch los te weken bij Liverpool ,en anders razendsnel doorschakelen naar de jonge belgen Jorne Spileers van club brugge en of Zeno van den bosch van Royal FC Antwerp
+1/-0

4 weken geleden
Mooi bedrag voor een goede speler die bijna nooit geblesseerd was en altijd strijd gaf.
Goede aan dit bestuur vind ik dat ze als Psv voor vol aangezien willen worden en goede transfersommen verlangen van geïnteresseerde clubs.
Boscagli vragen ze minimaal 20 miljoen euro voor en dat is wel eens anders geweest.
Dat Stewart langer wacht snap ik, maar dan moet je ook zeker van je zaak zijn dat je nummers 1 op je lijstje kan halen voor sluiten transfermarkt.
Tot nu toe alle vertrouwen in psv bestuur.
+4/-0

4 weken geleden
12 miljoen is veel geld voor een back met 1 jaar contract. Maar voor 12 miljoen kopen we niet met zekerheid dezelfde kwaliteit terug.


Ik lees hierboven max 7 miljoen voor een vervanger. Maar de tijden dat je voor die bedragen met zekerheid een goede back kocht zijn voorbij.

Ik hoop wel dat Boscagli niet ook voor 12 miljoen weggaat. Want dan moeten we met een compleet nieuwe verdediging aan de slag in een seizoen dat al begonnen is. Lijkt me niet handig.
+1/-0

4 weken geleden
Dan zal eerdaags na dit weekend de vervanger zich wel aandoen?! Kan ook een linksback zijn🤔, flamingo tijdelijk dan op rechtsback totdat Dest er weer is? We zullen het zien, eerst straks maar eens op echt gras in Almelo🙏, succes allen
+1/-0

4 weken geleden
Geweldige transfer voor hem, en ook nog eens 12 miljoen in het laatje. Hij heeft zich de laatste 3 jaar goed ontwikkeld en speelde zelfs in Oranje. Om te zeggen dat hij het allemaal aan Bosz te danken heeft is bezijden de waarheid, dat doet hij toch echt zelf al een aantal jaren. Ik denk dat Bosz heel blij was met zijn rechtsback die ook goed uit de voeten kan als CV. Weer een produkt van de JO, dat intussen de moneymaker van PSV an het worden is.
+1/-1

 
4 weken geleden
De snelste gele kaart ooit van een debutant in oranje. Verder staat me van zijn optredens in Oranje helemaal niets anders bij. Ik vind dat je hem veel groter maakt dan hij daadwerkelijk was. Nooit onomstreden geweest in het centrum. Vorig seizoen heeft hij een goed seizoen gedraaid dat is waar maar daarvoor? En inzake die jeugdopleiding: heb je cijfers die onderbouwen hoe rendabel het is? Zou mooi zijn als Mr Prietpraat van het ED dat eens zou uiteenzetten.
+1/-1

 
4 weken geleden
"Mr Prietpraat" heeft er net zelf al iets over geschreven dat PSV in de afgelopen 10 jaar zo'n 300 miljoen euro aan transfersommen heeft gekregen aan spelers die vanuit de jeugd zijn doorgekomen
+2/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Tony heeft nogal de neiging om vaak op een negatieve manier op een willekeurigepost van mij te reageren, waarom geen idee. Als ik negatief was geweest over Teze, had hij Teze waarschijnlijk opgehemekd. Omdat ik positief was over wat Langeler 10 jaar geleden heeft neergezet is Langeler en de JO een van zijn pispaaltjes geworden hier. Ik kan alleen maar concluderen dat er veel frustratie zit, het zij zo.
Maar wat je zegt: 300 miljoen, een aardig bedrag lijkt me zo. De JO wordt steeds meer de belangrijkste pijler onder de club.
+2/-1

 
4 weken geleden
Ik ben gewoon benieuwd maar de totale cijfers. Uiteraard zijn er fantastische uitgaande transfers gedaan. Ik ben erg benieuwd naar het totale plaatje en niet alleen de inkomsten. En ja, we verschillen heel vaak van mening. Mag het?
+3/-1

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Dat is bekend maar heeft hij ook uiteengezet hoe de kostenstructuur etc zijn? Het zal ongetwijfeld goed rendabel zijn maar ik ken zelf nooit cijfers gezien. Inzake onze clubwatcher bij het ED: Mr Prietpraat is misschien niet netjes van me maar ik heb gewoon niks met hem. Continu het idee dat hij gevoed wordt door de club. Zie hem, met name rondom mogelijke inkomende transfers, zelden nieuws brengen.
+1/-1

4 weken geleden (gewijzigd)
Voor alle partijen de best mogelijke deal. Teze gaat in een fantastische omgeving wonen en in een grotere competitie spelen. PSV haalt er het maximale uit voor een speler die in het centrum niet voldoende kon brengen. Het feit dat jongens als Teze en Boscagli weg willen is alleszeggend: de Nederlandse competitie stelt geen f.ck voor en PSV betaalt peanuts vergeleken met het grote geweld in landen om ons heen. Ga er maar aanstaan als technisch hart.
+1/-1

 
4 weken geleden
Na een aantal jaren PSV, alles gewonnen wat je in NL winnen kan (kampioen, beker, fruitschaal) is het logisch dat je wel eens wat anders wil dan weer uit naar Heracles, NEC of RKC. En als je in zo'n ander land ook nog eens veel meer kan verdienen...

Met de goede prestaties in NL en de CL afgelopen seizoen is het ook logisch dat er interesse is voor onze spelers. En als die spelers ook nog een contract hebben voor 1 seizoen, dan wordt het lastig. Een bod van meer dan 10 miljoen voor een speler die anders komende zomer gratis weg kan, dat is voor PSV moeilijk te negeren.
+1/-0

4 weken geleden
Onze vriend Ledezma is gewoon gelijkwaardig aan Teze. Zou mooi zijn om met deze extra centen erbij Tete, Gosens en Sepp van den Berg binnen te halen. Boscagli weg, dan Pascal Struijk voor zijn plek. #dromen_mag
+2/-0

 
4 weken geleden
Misschien dat we Ledezma ook voor 12 miljoen kunnen verkopen? Serieus, het verschil tussen Teze en Ledezma is groot, Teze speelt al jaren op hoog niveau, Ledezma niet.
+3/-2

 
4 weken geleden
Teze is meer ervaren dan Ledezma maar verder liftte Teze voor mijn gevoel vooral mooi mee op de betere voetballers om hem heen. Een goede nieuwe back voor de plaats van Teze en dan Ledezma als tijdelijke backup voorlopig zou wat mij betreft prima zijn...
+2/-0

 
4 weken geleden
Beide zijn goede voetballers, Ledezma vind voetballend de betere en makkelijke oplossingen, terwijl Teze zijn voorzet beter is. Teze heeft nog een grote zwakte, zijn zenuwen. Maar eenmaal overwonnen, kan hij veel.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ledezma mag de schoenen van Teze nog niet strikken. Teze is nooit geblesseerd, verzaakt nooit en had (zeker vorig jaar) een goede voetballende inbreng in het elftal. Hij is comfortabel aan de bal, heeft een goede inspeelpass en had de power om ook af en toe diep te gaan en via assists zijn bijdrage aan het team te leveren.

Ik snap dat Teze op dit moment niet in Oranje staat, want hij is geen Dumfries en ook Frimpong kwam opeens razendsnel op, maar ik vond Teze een uitstekende speler voor PSV en had hem graag nog jaren bij ons zien spelen.

Het ga je goed Jordan, bij je droomclub!
+1/-0

 
4 weken geleden
Voor de zware blessure van Ledezma, mocht Teze de veters van Ledezma niet strikken. Ledezma is de veel betere voetballer, die jonge kan echt veel. Als hij die zware blessure niet had gehad, was hij het viervoudige van Teze waard.
+1/-0

4 weken geleden
Mooie deal voor zowel Tezt als ook voor PSV. Het is Teze gegund na 17 jaar. Wens hem alle succes en misschien tot ziens.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman