Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bereikt finale Otten Cup; Atletico Madrid tegenstander

18 augustus 2024 12:38
Foto: Noël van de Laar

PSV bereikt finale Otten Cup; Atletico Madrid tegenstander; image source: Noël van de Laar

De jeugd van PSV is er in geslaagd de finale van de Otten Innovation Cup te bereiken. PSV was met 1-0 te sterk voor de talenten van Benfica. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door de aanvoerder Florian Bos. Benfica was in het restant van de wedstrijd niet bij machte de achterstand ongedaan te maken. Daardoor neemt PSV het om 14:30 uur in de finale op tegen de jeugd van Atletico Madrid. De Spanjaarden waren na twee keer twintig minuten met 2-3 te sterk voor het Braziliaanse Red Bull Bragantino.

Eerder vanochtend moesten PSV en Red Bull Bragantino penalty's nemen in verband met het feit dat ze met exact hetzelfde doelsaldo gedeeld eerste eindigden in de groep. PSV nam de penalty's net iets beter dan de Brazilianen waardoor PSV het in de halve finale opnam tegen Benfica en Red Bull Bragantino dus tegen Atletico.

Manchester United rekende om 09:30 uur na strafschoppen af met het Zuid-Koreaanse Hyundai, waardoor de Engelse grootmacht het in de strijd om de vijfde en zesde plek op gaat nemen tegen de jeugd van FC Utrecht. De Zuid-Koreanen strijden om 13:00 uur om de zevende en achtste plek tegen FC Kopenhagen. RSC Anderlecht legde beslag op de negende plek door met 3-1 te winnen van Paris Saint Germain, dat daarmee laatste is geëindigd op deze vierenzeventigste editie van de Otten Innovation Cup.




Discussieer mee op de forums


Tags

atletico otten benfica bragantino madrid innovation anderlecht bos editie florian hyundai kopenhagen koreanen machte ongedaan opnam rsc utrecht vierenzeventigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman