Transparent
Inloggen
Sluiten

Veerman adviseert Boscagli

18 augustus 2024 21:20
Foto: Pro Shots

Veerman adviseert Boscagli; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 1-3 gewonnen wedstrijd op bezoek bij Heracles Almelo verscheen Joey Veerman voor de camera's van ESPN om samen met Aletha terug te blikken op zijn wedstrijd. Het ging daarbij vooral om zijn bijna wereldgoal. Zijn schot belandde vanaf de eigen helft op de lat van het Heracles-doel: "Ja, dat was wel jammer. Ik wil hem eigenlijk even terugzien want hij belandde op de kruising, volgens mij, he? Ja, die had wel iets meer verdiend, dat vind ik zelf ook. Als je de bal daar onderschept, dan weet je dat een keeper altijd iets voor zijn goal staat. Ik was twee keer aan het kijken, de bal moest ook goed liggen natuurlijk. Ik had het gevoel dat het stadion hier ook hoopte dat hij erin ging. Dat zou direct het mooiste doelpunt van het seizoen geworden zijn, denk ik. Je zult het misschien bijna niet geloven, maar ik had het er gisteren nog met Drommel over. Op de training met het Nederlands Elftal had ik, voor de wedstrijd tegen Turkije, een onderschepping en een schot van meer dan zestig meter. Die ging er wel in. Gisteren liet ik dat filmpje zien... Echt zonde dat hij er niet inging vandaag, ja."

Over de moeizame overwinning: "Ja, zoals we verdedigend stonden in de eerste helft, dat was echt heel, heel erg slecht. Daar moeten we echt naar gaan kijken want dit is echt geen Champions League-niveau. Ja, het klopt dat er veel transferperikelen en blessures zijn. Richard Ledezma en Freddie Oppegard hebben de hele voorbereiding meegedaan, maar ik weet niet of ze allebei voorbereid waren op een basisplaats. Die worden er eigenlijk op het laatste moment gewoon ingezet. Het is ook zo, dat ze op dit tempo nog nooit gespeeld hebben allebei. Dan is het ook logisch dat je aan het begin van het seizoen wat meer last hebt, ja."

Over een mogelijk vertrek van Olivier Boscagli: "Je hebt het er met iedereen wel over. Kijk, die transfer... Hij wil die pakken. Misschien ook wel logisch. Ikzelf zou het niet doen. Niks ten nadele van Brighton, maar ze gaan niet meedoen voor prijzen of wat dan ook. En hier speelt hij toch Champions League, heeft nog een éénjarig contract hier. Ik zou er nog even goed over nadenken als ik hem was. Het is wel zo dat we altijd het gevoel hebben dat we wel gaan scoren. Tegen Feyenoord hadden we dat ook. Je wil dan alleen niet zoveel tegengoals krijgen. Op het laatst was het nog buitenspel maar dat was ook zo'n lullig duel dat we verliezen. Dat was gewoon echt heel matig. We kregen in de tweede helft wel heel veel kansen en corners, dan weet je wel dat hij gaat vallen uiteindelijk. Maar je wil het jezelf niet zo lastig maken. Dat moet echt beter, ja."




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli veerman heracles aletha almelo blikken brighton corners drommel eenjarig espn feyenoord freddie joey kruising ledezma meegedaan nadele onderschepping onderschept oppegard tegengoals terugzien transferperikelen turkije wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring lozano mauro nagalo ndala oppegard perisic peru roglic schouten tillman vaio veerman yonci