Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze over aanstaand vertrek

18 augustus 2024 21:33
Foto: Pro Shots

Jordan Teze over aanstaand vertrek ; image source: Pro Shots

Ook Jordan Teze stond na afloop van de met 1-3 gewonnen wedstrijd in Almelo voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd en vooruit te blikken op zijn aanstaande transfer naar Monaco. Het ging daarbij direct over het pijnlijk ogende moment waarin hij met veel pijn naar de grond ging: "Nee, ik schrok niet. Ik voelde het wel, maar het was niet zo erg als dat ik het liet lijken. Ja, beetje theater, ja, ja, dat moet ik eerlijk zeggen. Ik vond eerlijk wel dat hij ook een gele kaart moest krijgen eigenlijk. Precies, ik vond het ook dat hij natrapte. Sorry voor de mensen thuis die waren geschrokken maar het viel wel mee. Het was ook wel een beetje tijdrekken, ja."

Over zijn transfer, die gisteravond rond kwam: "Ja, klopt, ik werd gisteravond gebeld en toen hoorde ik dat het rond was. Voor mij was het echt een opluchting, een last van mijn schouders. Het zat er natuurlijk al aan te komen, maar de vraag was wanneer. Ik had persoonlijk niet verwacht dat het nog voor deze wedstrijd zou gebeuren. Ik dacht na het weekend pas. Uiteindelijk kreeg ik dan mijn telefoontje en toen hoorde ik dat het eindelijk rond was dus ja, ik was wel blij. Ja, een fantastische stap en een stap die ik heel graag wilde maken. Ik had een lijstje van clubs waar ik graag naartoe zou willen gaan. AS Monaco stond daarbij op 1, godzijdank zijn hun ook gekomen en hebben ze ook goed doorgepakt. Ik heb de trainer niet gebeld, ik belde wel mijn vriendin gisteren, mijn moeder, mijn broer natuurlijk ook en mijn oom. Ja, die mensen eigenlijk."

Of hij vandaag opnieuw de trainer vroeg om niet te hoeven spelen vandaag: "Ik heb niet gevraagd vandaag niet te spelen. Op een gegeven moest het ook wel en had de trainer me nodig. Dus toen kwam ik erin en uiteindelijk heb ik het ook wel goed gedaan, toch? Ik heb geprobeerd mijn best te doen. Als er interesse is en je een transfer kunt maken, dan speel je toch gewoon anders. Dan speel je wel met de handrem erop, maar dat wil niet zeggen dat ik niet mijn best heb gedaan."

Gevraagd naar zijn planning de komende dagen: "Ik weet nog niet hoe mijn komende dagen eruit gaan zien. We speelden vandaag heel erg vroeg, waren nog niet helemaal wakker en ik heb mijn telefoon ook nog niet gecheckt. Ergens in de komende dagen vlieg ik denk ik die kant op voor de medische keuring. Voor nu is het mijn laatste wedstrijd voor PSV geweest. Ik hoop wel terug te komen. Ik moet het nog wel beseffen eigenlijk. Voor mijn gevoel ga ik nog helemaal niet weg. Als ik daar ben geland dat ik echt besef dat ik een transfer ga maken en dat het echt allemaal begint. Voor nu is het gewoon dat ze interesse hebben en het moet allemaal nog een beetje landen, denk ik. Ik ga voor vijf jaar tekenen daar, ik mag niet klagen. Ik ben er al twee keer geweest, beide keren rondom een wedstrijd met PSV. Het stadion kan wel beter. Maar het zijn wel mooie wedstrijden die daar worden gespeeld. Maar ik heb de stad en het land nog niet verkend, nee, dat nog niet."




Discussieer mee op de forums


Tags

jordan teze aanstaand blikken monaco almelo doorgepakt espn gecheckt geland godzijdank handrem keuring klagen natrapte ogende oom telefoontje verkend vlieg wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.