Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt uit bij Argentijn als vervanger van Teze

20 augustus 2024 00:31
Foto: Pro Shots

PSV komt uit bij Argentijn als vervanger van Teze; image source: Pro Shots

PSV heeft bij FC Sevilla geïnformeerd naar de mogelijkheden om Gonzalo Montiel over te nemen. De zevenentwintigjarige Argentijns international heeft nog een tweejarig contract bij de voormalige club van Luuk de Jong. De Argentijnse rechtsback speelde in het jaar 2022 in het kader van de UEFA Europa League al eens in Eindhoven.

Destijds viel hij in het duel met PSV elf minuten voor tijd in als vervanger voor Jesús Navas. In die elf minuten kon hij niet voorkomen dat Sevilla met 2-0 verloor. De heenwedstrijd in Sevilla eindigde in 3-0, in Sevilla kwam Montiel eveneens in het veld voor Jesús Navas. In de thuiswedstrijd speelde hij twintig minuten mee.

Tijdens het afgelopen seizoen werd de verdediger verhuurd aan Nottingham Forrest, waardoor hij de groepswedstrijden tegen PSV in de Champions League moest missen. De club van Ibrahim Sangaré heeft de hoop op een nieuwe huurperiode danwel een definitieve transfer nog niet opgegeven en is dus ook direct een concurrent in de strijd om zijn handtekening.




Discussieer mee op de forums


Tags

sevilla montiel navas teze forrest gonzalo heenwedstrijd huurperiode jong kader nottingham opgegeven sangare tweejarig uefa zevenentwintigjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Oei, wordt lastig maar het wordt nu duidelijk naar welk kaliber speler gevist wordt door PSV (ervaring op het hoogste niveau) Zou eigenlijk best een stunt zijn als we wederom een wereldkampioen in onze selectie zouden hebben. Misschien dat Benitez een goed woordje kan doen
+1/-0

 
4 weken geleden
Het maakt wel duidelijk waarom de versterkingen wat lang duren. PSV wil kennelijk spelers halen die meteen bij de top van de ED horen om zo de selectie steeds beter te maken en de afstand et Feyenoord, Ajax, AZ en Twente langzaam groter te maken.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ken jij deze speler? Is hij zo goed?
+1/-1

 
4 weken geleden
Voor Eredivisie begrippen zou hij zeker een topverdediger zijn vind ik.

Ik vind hem voor een back vrij compleet, zowel verdedigend als aanvallend sterk en dat in combinatie met de Argentijnse 'grinta'. Natuurlijk wel in verhouding ten opzichte van de Eredivisie, want het is natuurlijk geen Walker of Carvajal. Maar voor de Eredivisie zou je meteen een topverdediger aantrekken.
+1/-0

 
4 weken geleden
Om welke reden moet het langer duren dan?
Hoe dichter we naar de transferdeadline toe kruipen, hoe hoger de prijzen worden.
Ik blijf erbij dat er veel te laat geacteerd wordt/is.
+1/-0

 
4 weken geleden
Is dat zo dat prijzen hoger worden? Vaak lees je juist het tegenovergestelde. Wat is de waarheid?
+3/-1

 
4 weken geleden
voor spelers die weg mogen zal de prijs dalen. Voor spelers die lastig te vervangen zijn zal de prijs inderdaad omhoog gaan.

Deze speler mag vertrekken bij sevilla ( want te duur)
+1/-0

 
4 weken geleden
Niet alleen Benitez maar ook Luuk de Jong zal best een goed woordje kunnen doen.
+2/-0

4 weken geleden
Zou dan de vijfde wereldkampioen bij PSV zijn:
Romario
Vampeta
De echte Ronaldo
Götze
Montiel
+2/-0

 
4 weken geleden
Romario en Vampeta waren echt nog geen wereldkampioen toen ze bij PSV speelden. En Götze was wereldkampioen geweest toen hij bij PSV speelde. Ronaldo is bij mijn weten de enige speler die wereldkampioen was toen hij actief was voor PSV, overigens wel zonder een minuut in actie te komen op het wk van '94.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ronaldo werd pas 1 maand na wk 1994 gecontracteerd.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ja weet ik, maar was dus wereldkampioen toen hij in 1994/95 en 1995/96 bij PSV speelde, dat bedoelde ik
+1/-0

4 weken geleden
Niet dat ik het moet betalen maar salaris huis van Psv is laatste jaren ook flink gegroeid.
Vind het goed dat je als club groots denkt en spelers wil halen van Fullham, liverpool, sevilla etc.
Maar mis toch beetje het creatief scouten zoals bijv red bull Salzburg dat doet.
Wij willen nu overal hoofdprijzen betalen met hoge salarissen.
Je had ook al vervanger van Boscagli of Teze in je selectie kunnen hebben.
+2/-2

4 weken geleden
Deze jongen is een goede speler maar speelt ook lang niet alles door blessures. Ik vraag me af of je dat moet willen? Ik zie graag kwaliteit komen maar ook spelers die fit zijn. PSV heeft niet de kracht om alle posities dubbel en kwalitatief bezet te hebben.
Er zijn gewoon 4 nieuwe spelers achterin nodig.
+1/-1

 
4 weken geleden
Haha het is niet snel goed he? Kunnen anders Hakimi ook wel eens polsen? Of liever een back van Fortuna Dusseldorf die lekker fit is?
+2/-1

 
4 weken geleden
Zijn laatste blessure is meer dan twee jaar geleden geweest, waarbij het steeds vrij lichte blessures waren
+3/-0

 
4 weken geleden
Moeten ze wel komen. Ik zie dat niet gebeuren.
Met dit tempo misschien met kerst.
+1/-0

4 weken geleden
Ik heb het idee dat Tete nr. 1 is, maar dat Fulham vasthoudt aan een forse vraagprijs. Dan krijg je dit soort geneuzel dat PSV doorschakelt, etc. Karsdorp hopelijk niet. Gewoon Tete halen. Die kan tenminste verdedigen. Iets wat de rest van de verdedigers maar lastig afgaat.
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Goeie optie!
+1/-0

4 weken geleden
Het lastige voor PSV is dat je een verdediger moet hebben die én goed kan verdedigen (nodig in grote wedstrijden) én die comfortabel aan de bal is (nodig in 80% van de wedstrijden in eigen land).

Een gelouterd Argentijns international, met ervaring in topcompetities die daarnaast qua leeftijd op de top van zijn fysieke kunnen zit, zou voor PSV natuurlijk een absolute topaankoop zijn. Dat zijn wel namen waar ik enthousiast van word.

Aan de andere kant, zoals Johntejong ook al aangaf. Een 27-jarige wereldkampioen die je van Sevilla moet overnemen zal niet goedkoop zijn qua salaris. Ik hoop wel dat het allemaal verantwoord blijft wat de leiding doet, want uiteindelijk is het natuurlijk wel de bedoeling dat de continuïteit van de club niet in gevaar gebracht wordt.
+4/-0

 
4 weken geleden
He gelukkig een realistische post. Heb het idee dat veel fans het liefst ongelimiteerd de poeplap willen zien trekken.
Het dan mogelijke resultaat zie 120Km naar het noorden moet toch een flinke waarschuwing zijn.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ongelimiteerd spenderen wil ik niet. Maar PSV speelt nu 2 jaar achter elkaar Champions League, wat meer dan 100 miljoen oplevert. Dat is een enorm verschil met 2 jaar Europa League. Dan verwacht ik dat we ook meer uit kunnen geven.

Bovendien, maar dat is mijn persoonlijke mening, vind ik dat dit het moment is (Feyenoord nieuwe trainer, Ajax nieuwe trainer en los zand, 2 gegarandeerde Champions League plaatsen) om verantwoorde risico's te nemen om ervoor te zorgen dat we ook dit seizoen zeker bij de eerste twee plaatsen eindigen en ook volgend seizoen weer minimaal 50 miljoen overgemaakt krijgen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Niks mis met verantwoorde risico's, graag zelfs. Maar soms lijkt het hier wel of zomaar wat Europese top binnen kunnen halen. En los van de transfersom gaat dat behoorlijk ten koste van je salaris huis.
Maar ik kijk ook 20 keer per dag of er al iemand gehaald is hoor😇
+2/-0

 
4 weken geleden
Het blijft toch altijd een beetje spelen met vuur als je je huishouding baseert op CL-inkomsten, mocht je de CL onverhoopt toch mislopen is het direct desastreus, gezien het enorme verschil (wat je zelf ook al aangeeft).

Ja, de nummer 2 van dit seizoen speelt nog gegarandeerd CL, maar of dat voor de nummer 2 van 2025-2026 ook nog zo is, is zeer de vraag. Als je nu dure spelers aantrekt met contracten voor 3/4 jaar, dan zit je voor je het weet met soortgelijke problemen als in Amsterdam. Want nu wij onze complete verdediging kwijtraken t.o.v. het vorige succesjaar, is het niet ondenkbaar dat wij (met een aantal slechte aankopen) opeens een stuk minder presteren.
+2/-0

 
4 weken geleden
Je moet Champions League ook niet begroten. Het moet altijd een extraatje zijn. Die fout hebben we in het verleden helaas al gemaakt met Reker. Maar ik denk wel dat dit hét moment is om iets meer risico te nemen, omdat er met 3 Champions League plaatsen (waarvan 2 vaste) meer op het spel staat.
+1/-0

4 weken geleden
Ervaring zegt ook niet alles. Bij Nottingham stond hij nu niet echt bekend als een goede verdediger. Ook buiten het veld niet onbesproken. Heeft een beschuldiging van verkrachting aan zijn broek hangen in een zaak die (volgens mij) nog steeds loopt. Zou een meisje tijdens een feest gedrogeerd hebben en verkracht. Waar of niet, vraag me wel af of PSV dat allemaal even goed heeft meegewogen of nu een wanhoopspoging doet onder druk van vertrekkende spelers en een naderende transferdeadline.
+2/-0

4 weken geleden
Ik las net dat het een huurovereenkomst betreft met optie tot koop, daarin steggelen partijen nog hoeveel dat moet zijn….. ergens tussen 8-11….., maar misschien klopt het niet, kan ook….
+2/-0

4 weken geleden
Zo nu de deal niet door gaat met Sep.
Graag snel nieuwe spelers. We hebben al weken niets.
Steward en Brands ga eens aan het werk.en snel
+1/-3

 
4 weken geleden
Ik denk dat ze heel hard aan het werk zijn, maar teveel gokke op 1 paard.
Waarschijnlijk richt PSV zich op de afvallers c.q. de nummer 16/17 van clubs als Leverkusen, Atalanta en Sevilla, maar wat gewoon niet goed is, is dat wij nooit eens met een verrassende naam op de proppen komen wat een SC Heerenveen wel vaak lukt. Iemand uit Scandinavië ofzo.

We wachten maar weer af, maar ik moet het allemaal nog goed zien komen hoor.
+2/-0

 
4 weken geleden
PSV is onder meer bezig met een verdediger die nu in Denemarken speelt
+1/-0

4 weken geleden
Vd Berg ook onhaalbaar. Inmiddels prijskaartje 30 miljoen.
Het grote geld maakt het voetbal kapot voor alle clubs onder de top van Europa.
Wij kunnen voor verkopen er vaak niet van profiteren door gelimiteerde transfersommen ( die afgedwongen worden anders komen spelers al niet of tekenen niet bij )en bij aankopen is er een oneindig groot ongelijk speelveld.
+4/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
En die UEFA het maar hebben over 'financial fairplay'. Stelletje crimineel tuig is het die dit gewoon in de hand werkt.
+2/-0

 
4 weken geleden
Het grappige is dat juist de clubs onder 'het tuig' ons lijken leeg te roven. Probleem is veel meer dat PSV actief is in een 'klein' land waar de tv inkomsten een joke zijn vergeleken met de grotere landen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Juist, en daar zou die uefa dan iets op kunnen/moeten verzinnen. Dit probleem speelt al jaren. Van fairplay in geheel Europa is geen sprake en dat is ook niet iets waar zij zich druk om maken. Van mij mag die slogan zo overboord want is een lege huls gebleken. Kijk naar het ManCity-incident van een tijdje geleden.
+1/-0

 
4 weken geleden
"Voor alle clubs onder de top van Europa." Was het maar zo. Vroeger klaagden we over Chelsea of Real Madrid die alles kochten wat los en vast zit. Maar tegenwoordig verliezen we van de Brightons, Burnleys, Christal Palace en Bayern Leverkusens van deze wereld. Dat baart me wel veel zorgen. En ik zie ook geen uitweg. Want tegen het grote geld van de Premier League kunnen we gewoon niet op. En dus verliezen we in deals ook van degradatie kandidaten uit de Premier League.
+3/-0

 
4 weken geleden
Zelfs de kleinste clubs uit de premier league krijgen al ruim meer dan 100 miljoen euro aan alleen tv-geld. Tel daar de andere inkomsten nog bij en dan heb je als nederlandse club club geen kans meer. Dit geld natuurlijk ook voor andere europese landen die niet kunnen wedijveren met Engeland.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman