Transparent
Inloggen
Sluiten

Veerman: "Ik had wel wat meer interesse verwacht"

24 augustus 2024 23:09
Foto: Pro Shots

Veerman: "Ik had wel wat meer interesse verwacht"; image source: Pro Shots

Matchwinner Joey Veerman kwam na afloop van de 1-7 voor de camera's van ESPN om samen met Hans Kraaij Junior terug te blikken op zijn wedstrijd: "Ja, we hadden bij de rust denk ik al met 0-4 of 0-5 voor moeten staan. Vervolgens kwamen we slecht uit de kleedkamer. Waardoor je de 1-2 tegenkrijgt. Daarna zetten we weer even aan en dan maken we weer vijf goals, dus ja, het was wel een gemakkelijke wedstrijd."

Of het voor Joey Veerman bij vlagen ook voelde als een oefenwedstrijd: "Ja, ik zat op een gegeven moment in minuut zeventig. Dat je Boscagli en Flamingo achterin aan de bal ziet, met alle tijd, met een pass door de linies heen waren we constant gevaarlijk. Of wij dat nou zo goed deden of dat zij ons lieten voetballen, ja, dat laat ik maar in het midden."

Over zijn prachtige assist op het doelpunt van Malik Tillman en een mogelijk vertrek van de dynamische spelverdeler: "Balletje op Tillman, denk ik. Hij deed het ook nog wel verrassend goed, nam hem geweldig aan, ook een goede speler natuurlijk. Je weet dat zijn aanname eigenlijk altijd goed is. Ja, kijk, deze discussie hebben we vaker gehad. De laatste tijd heb ik hem ook wel vrij regelmatig gevoerd. Uiteindelijk is er voor mij niks. Ja, de Swift Boys en de Poldervogels, van All Stars, dat zijn ze. Met Thomas Acda in de goal, haha. Nou, ja, na een goed seizoen vorig jaar had ik er wel iets meer van verwacht. Maar goed, het zij zo. Ik heb gelukkig mijn assists weer kunnen geven vandaag en daar ga ik dan maar mee door, Hans. Kijk, nee, ik heb het bij PSV sowieso enorm naar mijn zin. Alleen, ja, je wilt wel uitgedaagd worden en helaas is dat vandaag niet het geval geweest. Ik heb er een keihard hoofd in dat er nog een club voor me komt komende week."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman hans joey tillman acda balletje blikken boscagli dynamische espn flamingo kraaij malik matchwinner poldervogels spelverdeler stars swift tegenkrijgt vlagen zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.825 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem bergwijn boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring lozano mauro nagalo ndala perisic peru roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci