Transparent
Inloggen
Sluiten

Speelschema Champions League bekend

31 augustus 2024 13:25 - UEFA
Foto: Pro Shots

Speelschema Champions League bekend; image source: Pro Shots

De UEFA heeft zojuist het speelschema in de UEFA Champions League gepubliceerd. Dat leverde voor PSV het volgende programma op. PSV trapt het toernooi op dinsdag 17 september om 18:45 uur af met de uitwedstrijd tegen Juventus. Twee weken later wacht het thuisduel met Sporting Clube de Portugal.

Drie weken later gaat PSV op bezoek in Parijs bij Paris Saint Germain. 5 november komt Girona naar Eindhoven, woensdag 27 november Shakthar Donetsk. PSV gaat op 10 december op bezoek in Guingamp om het op te nemen tegen Stade Brest. De een na laatste competitiewedstrijd in de Champions League is Rode Ster in Belgrado de tegenstander, terwijl PSV de competitiefase afsluit met het thuisduel tegen Liverpool.

Voor de volledigheid is dit het speelschema:
17-09 18:45 uur Juventus - PSV
01-10 21:00 uur PSV - Sporting Clube de Portugal
22-10 21:00 uur Paris Saint Germain - PSV
05-11 18:45 uur PSV - Girona
27-11 21:00 uur PSV - Shakthar Donetsk
10-12 21:00 uur Stade Brest - PSV
21-01 21:00 uur Rode Ster Belgrado - PSV
29-01 21:00 uur PSV - Liverpool FC




Tags

speelschema brest clube donetsk girona juventus liverpool portugal shakthar sporting stade ster uefa afsluit competitiefase guingamp parijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Dikke kak. Juve uit stond op de bucket list. Dat is te kort dag om werk technisch te redden
+1/-0

3 weken geleden
Geen best programma zo. Waarschijnlijk begin je met 0 uit 3 dus dan de druk er vol op. Laatste wedstrijd tegen Liverpool B of C thuis is dan wel weer lekker. Tussenronde moet haalbaar zijn.
+1/-0

 
3 weken geleden
Waarom kunnen wij thuis niet van Sporting winnen? Verder niet echt een lekker uit-begin inderdaad.
+1/-0

 
3 weken geleden
Omdat Portugese ploegen beter zijn. Alle onderonsjes met Benfica en Sporting zijn de laatste jaren verloren, waar we thuis nog wel eens een gelijk spel eruit konden halen. Ik verwacht echter dat Sporting op volle oorlogssterkte komt de tweede wedstrijd en dan leggen wij het simpelweg af. Geen schande, in de 4 wedstrijden na Juventus moet het gebeuren en Liverpool thuis in de laatste ronde is een beetje vergelijkbaar met Arsenal afgelopen seizoen. Uit helemaal scheel getikt, maar als die ploegen al door zijn is de competitie belangrijker en spelen ze op 80%. Dat is voor ons een bonus. Zie ons eerder van Liverpool winnen dan van Sporting, puntje tegen Sporting zou al mooi meegenomen zijn.
+2/-0

 
3 weken geleden
PSG valt in de vakantieperiode en wij hebben die sowieso wel op het oog. Lukt dat niet dan ga ik in die midweek voor Real-BVB en Atleti-Lille. Verder Juve een goede optie maar ik wacht de voorwaarden even af. Rode Ster lijkt mij echt spookachtig gaaf, maar daar dacht de vrouw iets anders over. Alles valt of staat met kaarten. En jij?
+1/-0

 
3 weken geleden
Vliegtickets Belgrado al geboekt ;)
Het thuisfront volgt nauwelijks voetbal dus die zijn nog niet ongerust haha
+1/-0

3 weken geleden
November wordt de maand van de waarheid met 2 thuiswedstrijden tegen Shaktar en Girona. Zie wel mogelijkheden om bij de eerste 24 te eindigen en zodoende een tussenronde te spelen.
+2/-0

3 weken geleden
Beginnen met drie uit drie, en dan zeven puntjes uit de volgende vier en je speelt thuis tegen Liverpool alleen nog voor een betere ranking/loting.😇
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman