Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV'ers in de prijzen bij Eredivisie Awards

3 september 2024 00:17 - ESPN
Foto: Pro Shots

PSV"ers in de prijzen bij Eredivisie Awards; image source: Pro Shots

Luuk de Jong en Johan Bakayoko zijn vanavond in de prijzen gevallen bij de Eredivisie Awards. Luuk de Jong mocht als topscorer al de met Vangelis Pavlidis gedeelde gouden schoen in ontvangst nemen. Niet veel later werd hij ook uitgeroepen tot Speler van het Jaar, uitverkozen door de aanvoerders actief in de Eredivisie. Johan Bakayoko werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar, de Belgische rechtsbuiten volgt daarmee Xavi Simons op.

Luuk de Jong werd samen met vier andere spelers genomineerd op basis van statistieken en stemmen van voetballiefhebbers via de KPN Man of the Match-uitverkiezing. Uit die vijf genomineerden werd Luuk de Jong uiteindelijk uitverkozen door de aanvoerders in de Eredivisie, in samenwerking met de spelersvakbond VVCS.




Discussieer mee op de forums


Tags

eredivisie jong awards bakayoko uitverkozen kpn match ontvangst pavlidis schoen simons spelersvakbond topscorer uitverkiezing vangelis vvcs xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Dik verdient, kon ook niet anders na zo'n dominant en schitterend seizoen: proficiat Luuk en Bakayoko, dit jaar op herhaling!

Straalt mooi af op onze mooie club!
+3/-0

2 weken geleden
En Bergwijn heeft de dief-in-de-nachttrofee gewonnen. Wat een fantastische periode in zijn carrière heeft hij bij zijn Nixjax meegemaakt. Nooit begrepen waarom hij vanaf dag één dat hij daar speelde zo lelijk en onsportief tegen ons heeft gedaan. Wij hebben hem groot gemaakt. Maar gelukkig zijn we nu van die kwal verlost. Dat hij maar nooit meer terugkomt naar de Nederlandse velden 🤮
+2/-0

2 weken geleden
Zal moeilijk te evenaren zijn maar het begin is goed. Zowel Luuk alsook Johan doen er (volgens mij) werkelijk alles voor om succesvol te zijn en te blijven. Mooi om te zien dat juist zulke jongens met de prijzen naar huis gaan.
+3/-0

2 weken geleden
Had Stiekem toch gehoopt op een verrassing op de transfer deadline Day a la Götze.
Hoe dan ook een mooi seizoen en gelukkig weinig vertrekkende spelers
+1/-0

 
2 weken geleden
Wat dacht je van Ndala ?! 😉
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Leuke speler, maar niet de categorie waar ik op hoopte qua ervaring en stature
+1/-0

 
2 weken geleden
We weten allemaal wat de komst van Gotze voor prijzen heeft opgeleverd.
+3/-0

 
2 weken geleden
Wat dat ertoe doet? Onder Stewart/ Brands wordt een heel ander beleid gevoerd (gelukkig).
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Volgensmij was Stewart vorige week nog meer dan geïnteresseerd in een Braziliaanse international die misschien wel 10 keer zoveel verdient dan bijvoorbeeld Gotze.
+1/-0

 
2 weken geleden
Feit is dat die jongen niet gekomen is. Zal om financiële redenen zijn. Wat mij opvalt is dat er veel meer (dan onder de periode Schmidt) wordt ingezet op spelers met potentiële restwaarde. Gotze was leuk voor de afdeling media.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ik heb anders genoten van de kwaliteiten van Gotze. Een speler waarvoor je naar het stadion gaat zoals ze dat zo mooi zeggen.
Volgens mij is het beleid helemaal niet zoveel anders, en maar goed ook. De poging tot huren van Lodi, werk maken van een Koreaan van 27 (15+ miljoen) en het vastleggen van Karsdorp is een prima idee ook al zit daar weinig tot geen restwaarde op.
Het beleid is met name veranderd in verkopen als je het mij vraagt.
+1/-0

2 weken geleden
We moeten onszelf als supporters bewust zijn van wat voor een legende Luuk is. Hij behoort tussen het rijtje van de grootste PSV-ers allertijden en ik ben blij dat ik dit mee mag maken. Zeker in de huidige tijd vind ik het prachtig dat er nog clubmensen zijn zoals Luuk!
+5/-0

2 weken geleden
Op je 34 ste nog uitgeroepen tot beste speler zegt toch wel iets over zijn mentaliteit. Voorbeeldige prof, verstandige kerel, mede topscorer en een waardige aanvoerder. Terechte keuze dus.
+4/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman