Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verlengt contract Roy Steur

3 september 2024 22:15 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV verlengt contract Roy Steur; image source: Pro Shots

Roy Steur en PSV hebben het contract van de talentvolle keeper opengebroken en met twee jaar verlengd. Daardoor ligt de keeper nu tot 2027 vast bij PSV. De negentienjarige doelman kwam anderhalf jaar geleden over vanuit de jeugdopleiding van Bayer 04 Leverkusen.

De doelman maakte halverwege april 2023 zijn profdebuut namens Jong PSV. In een enerverende wedstrijd tegen Jong Ajax werd met 5-4 verloren. De jeugdige keeper kijkt uit naar zijn toekomst, die voorlopig dus nog in Eindhoven ligt: "Ik wil me blijven ontwikkelen door minuten te maken en hard te trainen. De afgelopen zomer heb ik veel geleerd tijdens het trainingskamp met het eerste van PSV. Die lijn wil ik hier graag voortzetten."

Ook technisch manager verantwoordelijk voor Jong PSV Jan Vennegoor of Hesselink is blij met de contractverlenging van de talentvolle doelman: "Roy heeft het afgelopen anderhalf jaar mooie stappen gezet in zijn ontwikkeling. Hij heeft kwaliteiten op de lijn, in de lucht én aan de bal. Daarom zijn we blij dat hij de komende drie jaar PSV'er is."




Tags

jong steur bayer enerverende hesselink jeugdige leverkusen lucht negentienjarige profdebuut trainingskamp vennegoor voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.822 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic ronaldopsv schouten stewart teze veerman