Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijzigingen in selectie doorgevoerd in "favoriete opstelling"

4 juli 2003 20:47

Verslaggever: RvW

Met het nieuwe seizoen voor de deur hebben we ook de wijzigingen in de selectie doorgevoerd in ons spelersbestand en daarmee de "favoriete opstelling" van de PSV fans. Alle opstellingen leiden samen tot een ideale opstelling, welke advies kan bieden aan PSV coach Guus Hiddink. Om de meest actuele voorkeur van de PSV fans te bekijken, rekening houdend met de actuele gebeurtenissen, hebben we ook een ideaal elftal welke is vastgesteld met opstellingen die in de laatste maand zijn toegevoegd of gewijzigd. Rob van Dijk, Hoogstrate, Colin en De Jong zijn nu beschikbaar voor jullie eigen favoriete opstelling. De inmiddels vertrokken Bruggink, Kooiman, Gakhokidze en Heintze zijn niet meer beschikbaar. Op het moment dat meer transfers - officieel - bevestigd worden, zullen wij die direct doorvoeren in het script zodat iedereen de eventueel nieuwe aanwinsten direct kan opnemen in zijn favoriete elftal danwel vertrekkende spelers direct kan vervangen. Voor de spelersnummers hebben we zoveel mogelijk de nummers van afgelopen seizoen gebruikt, zodra de nieuwe nummers beschikbaar komen, zullen we die in deze lijst aanpassen.

Geef ook jouw favoriete opstelling van PSV. Moet Hiddink veranderingen aanbrengen in het elftal? Geef dat nu aan.

Bekijk de ideale opstelling, een optelsom van de opstellingen van alle PSV fans en de ideaal elftal op basis van de inzendingen in de laatste maand.

Meer op




Tags

opstellingen actuele hiddink bruggink colin dijk gakhokidze heintze hoogstrate houdend inzendingen jong kooiman optelsom spelersbestand spelersnummers vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte