Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB wijzigt speeltijden drie duels PSV

12 september 2024 14:58 - KNVB
Foto: Pro Shots

KNVB wijzigt speeltijden drie duels PSV; image source: Pro Shots

De KNVB heeft zojuist bekendgemaakt in totaal zestien duels qua tijdstip te hebben gewijzigd. Drie van de zestien duels betreft het een wedstrijd van PSV. Willem II-PSV, Ajax-PSV en PSV-FC Groningen kennen een gewijzigd tijdstip ten opzichte van de oorspronkelijke planning.

De eerste wedstrijd voor PSV die gewijzigd is, is de uitwedstrijd op bezoek bij promovendus Willem II in Tilburg. Die wedstrijd stond aanvankelijk gepland voor zaterdag 28 september om 21:00 uur, maar zal nu om 16:30 uur aanvangen. De uitwedstrijd bij Ajax is veranderd van 20:00 uur naar 18:45 uur op 2 november. Tot slot vindt de wedstrijd thuis tegen de andere promovendus FC Groningen niet om 16:30 uur plaats maar om 21:00 uur. Dat wordt dus een latertje voor de bezoekers uit het Hoge Noorden.




Tags

knvb groningen promovendus speeltijden aanvangen latertje slot tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Mooi, zaterdagavond blijft toch het mooiste tijdstip voor een thuiswedstrijd :)
+1/-0

6 dagen geleden
Waar zijn de tijden gebleven dat elke thuiswedstrijd op zaterdag om 19.30 uur was met een enkele uitzondering naar zondag 14.30 uur.
+1/-0

 
6 dagen geleden
Ik snap dat ook niet. Zeker niet als je Champions League speelt. Bij Europa League was vaak de reden dat je op donderdag speelt en dan niet op zaterdagavond kan spelen. Maar die vlieger gaat de afgelopen 2 seizoenen niet meer op.

Tweede seizoenshelft is helemaal een drama. 16 wedstrijden op zondag en 1 op woensdag :kwaad
+1/-0

 
site-admin 6 dagen geleden
Ho, ho, dat is niet zo. Vandaag is het competitieschema tot eind januari bekend gemaakt. De speeldata voor de tweede seizoenshelft vanaf februari wordt uiterlijk 23 december bekend gemaakt. Tot die tijd staan vanaf februari alle wedstrijden in de wedstrijdkalender nog op zondagavond 20:00 uur.
+3/-0

 
6 dagen geleden
Ah dat wist ik niet. Bedankt voor de update. Weer wat geleerd :)
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten stewart teze veerman