Transparent
Inloggen
Sluiten

Earnest Stewart blikt terug op transferzomer

12 september 2024 16:21 - PSV
Foto: Pro Shots

Earnest Stewart blikt terug op transferzomer; image source: Pro Shots

PSV TV heeft vanmiddag een video-interview gepubliceerd op haar YouTube-kanaal. Daarin blikt Maddy Janssen samen met Earnest Stewart terug op de transferzomer die dit jaar extreem laat op gang kwam. Samen bespreken ze de inkomende en uitgaande transfers. Ook komen de transfers die geen doorgang konden vinden deze zomer ter sprake. Het volledige interview is hieronder te zien:




Tags

earnest stewart transferzomer janssen kanaal maddy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Aantal key spelers behouden. Ik had wel veel liever gehad dat de verdediging tijdig versterkt had geweest. Flamingo wat mij betreft nog niet een echte voltreffer. Als Karsdorp tegen valt is het voor mij een tegenvallende transferzomer, ondanks het behoudt van de key spelers.
+4/-0

 
6 dagen geleden
Mee eens. Wat me vooral stoort is dat het al lang van te voren bekend was dat de verdediging een flinke upgrade nodig had.
+2/-0

 
6 dagen geleden
Dat is al 10 jaar bekend, maar op een of andere manier lukt het maar niet om die linie echt te versterken. Dest was een voltreffer en heel fijn dat Teze en Boscagli een ontwikkeling hebben doorgemaakt die ik 2 jaar geleden niet verwacht had. Maar verder is het sober. Terwijl we in de voorhoede en op het middenveld wel regelmatig toppers binnen halen. Neem een Lang, Schouten, Veerman, Lozano, Tillman, ...
+1/-0

 
6 dagen geleden
Misschien omdat van een verdediger nu hele andere dingen worden verwacht. Met de enorme ruimte waar ze nu in staan moeten ze naast de bal af kunnen pakken ook snel zijn, behendig zijn met de bal, en strak in kunnen spelen. Mis je een van die eigenschappen dan heb je al een probleem.
+1/-0

 
6 dagen geleden
Ze hebben te lang vast gehouden aan Mauro, Obispo en de rest van die krukken. Investeren en door selecteren was er helaas niet bij.

Boscagli is top met een ouderwetse slager naast hem.

Dest is aan de bal een held verdedigend kan het beter.
+1/-0

 
5 dagen geleden
Boscagli is NU top ja. 2 jaar geleden vond iedereen hem middelmaat. Zelfde verhaal met Teze. En in mindere mate ook met Benitez. Die mannen hebben een enorme vlucht gemaakt onder Bosz, waardoor ze nu als toppers worden gezien, maar dat waren ze niet.
+1/-0

 
5 dagen geleden
Inzake Teze en Benitez eens. M.i. is boscagli altijd te veel onderschat. Maar misschien kijk ik ook anders naar spelers dan de rest van de supporters 😁
+2/-0

 
5 dagen geleden
Boscagli was onder Schmidt en van Nistelrooij ook al top. Zeker na de komst van Schmidt ging hij geweldig spelen, daarna is hij gewoon blijven presteren. Daarvoor werd hij inderdaad al lichtelijk afgeschreven door sommigen toen hij als linksback speelde, maar dat is wel langer dan 2 jaar geleden. Olly is er al even en mag van mij nog heel lang blijven, al lijkt het er niet op dat ie gaat verlengen.
+5/-0

5 dagen geleden
Verdedigen in een superaanvallend team is nou eenmaal lastig. Vorig seizoen hadden we echter veruit het minste tegengoals in de Eredivisie. Ik ben het er dus totaal niet mee eens dat de verdediging al 10 jaar slecht is.

Met Boscagli heb je nu al een goede en Karsdorp en Dest zijn normaal ook basisspelers. Flamingo is ook niet voor de bank gehaald en Dams en Bresser komen er hard aan.

Ik zie het dus helemaal niet zo negatief als de meesten hier. Daarnaast was de markt dus lastig. Bijvoorbeeld Feyenoord moest een speler uit de serie-B huren. Dan is Flamingo, Karsdorp kopen toch flink beter.
+4/-0

5 dagen geleden
Prima selectie voor de Ned competitie. Internationaal hebben veel spelers weer meer ervaring. en ach de CL gaan we toch nooit winnen. Achterhoede (mits Dest weer fit) gelijkwaardig, misschien wel sterker dan vorig jaar. Goed bezig geweest Stewart.
+3/-0

5 dagen geleden
Heel simpel. Als je de CL aan moet vangen met een middenvelder op rechtsback die tot voor kort mocht vertrekken en je hebt daar dus niks noemenswaardigs achter, dan heb je gewoon gefaald.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.823 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten stewart teze veerman