Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB stelt Dennis Higler aan voor PSV-NEC

12 september 2024 17:46
Foto: Pro Shots

KNVB stelt Dennis Higler aan voor PSV-NEC; image source: Pro Shots

De KNVB heeft Dennis Higler aangewezen als arbiter om PSV-NEC aanstaande zaterdag in goede banen te leiden. Higler wordt daarbij geassisteerd door grensrechters Rens Bluemink en Dyon Fikkert. Martin Pérez neemt de rol van vierde offical op zich terwijl Alex Bos en Sjoerd Nanninga als VAR zullen fungeren.

Higler had dit seizoen nog niet de leiding over een wedstrijd van PSV, wel floot hij Feyenoord-Willem II(1-1) en NAC Breda-Ajax(2-1). Vorig seizoen floot Dennis Higler PSV vijf keer in de Eredivisie, alle vijf die duels resulteerden in een overwinning van PSV. In de KNVB-beker stond Dennis Higler ook als verantwoordelijke op het veld toen PSV het opnam tegen Feyenoord en in De Kuip met 1-0 verloor. PSV-supporters herinneren zich die wedstrijd met name wegens de niet gegeven strafschop voor een overtreding op Noa Lang, die de wedstrijd volledig had kunnen draaien.




Tags

higler knvb feyenoord bluemink bos dyon eredivisie fikkert kuip nac nanninga offical opnam perez rens resulteerden var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman