Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verloor thuis nog nooit van NEC

12 september 2024 17:46
Foto: Pro Shots

PSV verloor thuis nog nooit van NEC; image source: Pro Shots

PSV is nog altijd ongeslagen in thuiswedstrijden tegen NEC. De ploeg uit Nijmegen, die vorig seizoen de enige club was in de Eredivisie die van het kampioensteam van Peter Bosz wist te winnen, wist vijf keer een gelijkspel uit het vuur te slepen maar dus nog nooit te winnen.

Het wordt zaterdag de vijfenveertigste keer dat beide ploegen elkaar treffen in het Philips Stadion. PSV heeft in de onderlinge duels met NEC in Eindhoven een positief doelsaldo van honderdtwaalf goals voor tegenover drieëntwintig tegengoals van de Nijmegenaren.

Vorig seizoen eindigde de thuiswedstrijd tegen NEC in een overtuigende 4-0 overwinning. De goals werden toen evenredig verdeeld over beide helften. Toen zorgden Luuk de Jong twee keer, Noa Lang en Ricardo Pepi voor de doelpunten.




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz drieentwintig eredivisie evenredig honderdtwaalf jong kampioensteam nijmegenaren pepi tegengoals vijfenveertigste vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman