Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorlopig geen acties rond voetbalwedstrijden

13 september 2024 21:30
Foto: Pro Shots

Voorlopig geen acties rond voetbalwedstrijden; image source: Pro Shots

De politiebonden en de minister van Justitie en Veiligheid David van Weel gaan op korte termijn in gesprek om tot een oplossing te komen in het conflict over een nieuwe vroegpensioenregeling. Voorlopig zijn stakingen van de baan, al gaan de reeds geplande acties zoals rondom Ajax-FC Utrecht wel door, dus die wedstrijd blijft afgelast. De Europese wedstrijden lijken nu niet langer in gevaar te komen.

NPB-voorzitter Nine Kooiman reageert op de uitgestoken hand van het kabinet: "Het ziet er naar uit dat minister Van Weel het gesprek met ons aan wil gaan om tot een oplossing te komen voor de politiesector. De uitnodiging van de minister om weer in gesprek te komen nemen we daarom ook aan."

Naast de reeds aangekondigde staking rondom Ajax-FC Utrecht die gewoon doorgaat, geldt het ook voor de lopende acties, zoals het niet uitschrijven van boetes voor lichte overtredingen en geen bijstand verlenen aan deurwaarders.




Tags

minister utrecht weel afgelast baan bijstand deurwaarders justitie kabinet kooiman npb politiebonden politiesector staking stakingen uitschrijven verlenen vroegpensioenregeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden
Kijk, die laatste regel, dat levert begrip op voor de situatie.
Mensen hun voetbal afpakken geeft zoveel onbegrip (dus niet de discussie of het nou nodig is om ze bij een voetbalpotje te hebben).
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.825 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman