Transparent
Inloggen
Sluiten

Koreanen voegen zich in Korea bij PSV selectie

5 juli 2003 23:58

Verslaggever: RvW

Ji-sung Park en Young-pyo Lee zullen maandag op de eerste training ontbreken. Het Koreaanse tweetal zal zich aan het einde van de week bij de PSV selectie voegen als zij in Korea aankomen. Vandaag eindigde de militaire training van een maand voor Ji-sung Park. De aanvaller, die de tweede seizoenshelft al kampte met blessures en oververmoeidheid, heeft dus slechts een kleine week vakantie deze zomer. Een weg in de voormalige stad van Ji-sung park zal overigens vernoemd worden naar de PSV'er. Op maandag zal hij daarvoor een ceremonie bijwonen waar de weg de naam van Ji-sung Park krijgt. Ondertussen hield Young-puo Lee zijn conditie op peil bij zijn oude club Anyang.

De PSV selectie vertrekt de 10e naar Zuid-Korea. Op de 14e staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, tegen het Olympisch team van Zuid-Korea. Ironisch genoemd komt PSV dan Chun-soo Lee tegen in het veld, de speler die Hiddink er heel graag bij had gehad, maar die nu naar Real Sociedad vertrekt.

Meer op




Tags

korea park sung lee koreanen anyang ceremonie chun conditie hiddink militaire oververmoeidheid peil puo pyo sociedad soo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis