Transparent
Inloggen
Sluiten

Benitez verlaat spelershotel en wedstrijdselectie

17 september 2024 12:00 - PSV
Foto: Pro Shots

Benitez verlaat spelershotel en wedstrijdselectie; image source: Pro Shots

Walter Benitez heeft het spelershotel verlaten en is onderweg terug naar Nederland. Zijn vrouw staat op het punt van bevallen en de keeper is in overleg met de club overeengekomen om direct terug te vliegen naar Nederland om bij de bevalling aanwezig te kunnen zijn. Om die reden keept Joël Drommel vanavond verrassend in de basis.



Door de bijzondere omstandigheden maakt Benitez geen deel uit van de wedstrijdselectie van PSV voor het UEFA Champions League-duel met Juventus vanavond. De oorspronkelijke wedstrijdselectie bestond uit 22 spelers, waarvan drie keepers. Hoofdcoach Peter Bosz kan voor de positie onder de lat nog wel een beroep doen op Joël Drommel en Niek Schiks.

UPDATE: Walter Benitez is reeds vader geworden en niet op tijd gearriveerd om de bevalling mee te maken. Desalniettemin feliciteert PSV.supporters.nl de doelman van PSV en zijn vrouw Wanda met de geboorte van Dionis Benitez.




Discussieer mee op de forums


Tags

benitez spelershotel bevalling drommel nederland walter beroep bosz dionis gearriveerd geboorte juventus keept niek schiks uefa wanda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Ik ben geen Drommelfan maar vind hem niet zo heel veel minder dan Benitez. maar om een of andere reden zit het hem ook niet mee in de wedstrijden die hij speelt.

Nu moet je tegen Juventus, met een zeer twijfelachtige verdediging. Het lijkt me dat je het verdedigend heel zwaar gaat krijgen. Nu hij weer op doel staat zal iedere goal hem weer aangerekend worden vrees ik. En dat er goals gaan vallen lijkt me bijna onvermijdelijk.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Waar ik me bij Drommel het meest aan erger is dat hij met zijn benen naar een bal duikt in plaats van met zijn handen. Geen idee of hij dat inmiddels nog steeds doet maar destijds was ik eigenlijk blij dat hij zijn plek weer moest afstaan aan Mvogo door deze fratsen. Verder heeft hij het in de wedstrijden die hij moest keepen in het Benitez-tijdperk best aardig gedaan. Maar als je een bal met je voeten stopt zaai je verder paniek en gevaar. Een bal naar de zijkant stompen of klemvast pakken zorgt voor opluchting.
+2/-0

 
2 dagen geleden (gewijzigd)
Dat valt denk ik wel mee he, zo goed is Juventus nou ook weer niet, ze hebben om even een voorbeeld te noemen in de competitie de afgelopen 2 wedstrijden tegen de nr 8 en nr 16 van de Serie A ook niet gescoord, dus dat het vanavond vanuit hun zijde wel even een doelpuntenfestijn gaat worden valt denk ik wel mee.
Daarbij heb ik Drommel prima zien keepen, de laatste 2 jaar als hij erin stond.
+4/-0

2 dagen geleden
Kind is er al begrijp ik, mooi ff knuffelen, selfietje en hup terug met het vliegtuig.
+8/-0

2 dagen geleden
Drommel speelde de afgelopen wedstrijden zeer goed. Dit is echter wat ander niveau dan Jutje en Jaja.
+1/-0

2 dagen geleden
Die Benitez zag de opstelling en zei tegen zijn vrouw dat ze onmiddellijk moest gaan persen want hij had geen zin om een sitting duck te zijn in Turijn.😉
+2/-1

2 dagen geleden
Drommel verrassend in de basis staat er. Nou nee, als Benitez er niet is keept Drommel. Niks verrassend aan. Juventus is denk ik nu wel van de leg.
+3/-0

2 dagen geleden
Mooi dat ie teruggaat, superbelangrijk. Kans voor Drommel. Natuurlijk maakt het uit maar of de verdediging en middanveld het dicht gaan houden achterin, daar hangt veel meer vanaf. Veel zin in!
+1/-0

2 dagen geleden
Gefeliciteerd met de kleine, nu hup het vliegtuig weer in 😉 Dan Drommel maar, voor hetzelfde geldt keept hij een geweldige pot en heeft niet veel te doen.
+1/-0

2 dagen geleden
Jammer, jammer, jammer. Met Drommel gaan we tegen Juventus geen punt pakken.
+1/-0

2 dagen geleden
Aub niet meer zo'n schrikwekkende kop van een artikel. Ik dacht dat hij na onenigheid opgestapt was.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Scheelde dat ik al een push bericht van de PSV app had ontvangen, anders had ik waarschijnlijk een vergelijkbaar schrik moment gehad ja.

Is ook eigenlijk niet nodig, dit soort sensatie zoekende titels. Lees hier toch vrijwel alles en ik denk veel anderen ook.
+1/-0

2 dagen geleden
Het kind is al geboren. De bevalling is al geschied. Kan HIJ dan echt geen dag meer wachten, voordat hij het pas geboren kind ziet ???
+1/-1

2 dagen geleden
Ik heb zo het idee dat onze voor Nederlandse begrippen superaanval vanavond wat stroever gaat opereren en dat onze fragiele verdediging de Italiaanse aanval veel gevaarlijker zal laten lijken dan tot nu toe het geval is geweest. Alles wat ik er naast zit zie ik als bonus. Ik ga er wel vanuit dat PSV langzaam in het toernooi gaat groeien, zeker als de nieuwelingen beschikbaar zijn en hun draai hebben gevonden. Maar deze pot kom denk ik te vroeg.
+4/-0

Nickb0316 (geschorst)
2 dagen geleden
Geen probleem jongens. Onze stewart heeft een dijk van een verdediging bij elkaar gesprokkeld
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.825 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman