PSV verliest met 3-1 in Turijn

17 september 2024 20:42

PSV verliest met 3-1 in Turijn; image source: Noël van de Laar

PSV is er vanavond niet in geslaagd te stunten in Turijn. Drie defensieve slordigheden deden de ploeg van Peter Bosz vanavond de das om. Yıldız opende halverwege de eerste helft de score, kort daarop gevolgd door de 2-0 van Weston McKennie. Zeven minuten na de rust besliste Nicolas Gonzalez de wedstrijd na slordig balverlies van Joey Veerman. In de blessuretijd van de wedstrijd deed PSV via invaller Ismael Saibari nog wat terug, maar er was vervolgens geen tijd meer om nog daadwerkelijk terug te komen in de wedstrijd. Vrijwel direct na de treffer van Saibari floot de scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd.

PSV hervat de competitiefase van de Champions League over twee weken met een thuiswedstrijd tegen Sporting Lissabon. Zondag wacht in de Eredivisie de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De aftrap van die wedstrijd staat gepland om 16:45 uur.