Transparent
Inloggen
Sluiten

Veerman: "Dit mag gewoon niet gebeuren"

18 september 2024 00:12
Foto: Pro Shots

Veerman: "Dit mag gewoon niet gebeuren"; image source: Pro Shots

Joey Veerman verscheen na afloop van de teleurstellende 3-1 nederlaag op bezoek bij Juventus voor de camera's van ZiggoSport om samen met Noa Vahle terug te blikken op zijn wedstrijd: "Zeer teleurgesteld natuurlijk. Ik denk dat we als je ziet wat we aan de bal hebben laten zien, van de verdediging naar het middenveld en naar de aanval, dat we in de eindfase wel elke keer in de aanval kwamen maar dat we er te weinig door kwamen. De goals die we weggaven waren veel te makkelijk. Die laatste goal, ik moet gewoon beter om me heen kijken waar ik sta, ik werd ook niet gecoacht en dat is ook nog wel een dingetje, maar ik moet zelf beter kijken. Dat straffen zij genadeloos af en dat is natuurlijk niet leuk."

"Wat me het meest irriteert? Dat we aanvallend gewoon te weinig voor de goal kwamen. Terwijl we wel elke keer via de zijkanten doorkomen. Als je dat bij hun zag, elke keer de linksbuiten waar de linksback eroverheen klapte waardoor ze gevaarlijk werden. Dat moet er bij ons ook inkomen en je zag dat het nu op dit niveau nog te weinig is. Dat heeft ook met durf te maken, ik denk dat we iets te passief waren vandaag. Ik maak gewoon een fout en die werd genadeloos afgestraft. De trainer vond dat hij iets anders moest doen dus dat moet je dan altijd begrijpen. Wat er in mijn hoofd speelde toen ik van het veld liep? Ja, dat ik moest gaan zitten. Natuurlijk is het klote, ik ben alleen niet de eerste die een foutje maakt in de Champions League. Dat gebeurt wel meerdere gasten."

"Of het mentaal meespeelt dat ik een stap omhoog zou willen maken? Nee, zeker niet. Het mag gewoon niet gebeuren maar het gebeurt me wel. Dan moet je gewoon even op de blaren zitten en dan is het vervelend want dan zal iedereen er wel weer wat van vinden. We moeten door. Ik kan moeilijk bij de pakken neer gaan zitten. Ik weet dat ik het kan. Ik weet ook dat dit soort dingen niet mogen gebeuren, zeker niet op dit podium want dan wordt het gewoon keihard afgestraft. Dat is gewoon niet goed van mij. Ik denk dat je als team in zo'n wedstrijd wel meer druk moet voelen omdat je een betere tegenstander treft dan we in de Eredivisie treffen. Als je ziet hoe ze die eerste goal maken, dat kom je niet zo heel snel tegen in Nederland. We gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk punten te pakken, we wisten dat dit op papier een lastige uitwedstrijd was. Maar als we iets meer aanvallende impulsen kunnen brengen, gaan we denk ik wel meer goals maken."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman blaren blikken doorkomen durf eredivisie joey juventus linksbuiten meespeelt nederland passief vahle weggaven ziggosport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma lozano mauro nagalo ndala obispo oppegard perisic peru ramalho roglic schouten tillman veerman