Transparent
Inloggen
Sluiten

Karsdorp: "Blij weer minuten te kunnen maken"

22 september 2024 21:45
Foto: Pro Shots

Karsdorp: "Blij weer minuten te kunnen maken"; image source: Pro Shots

Ook Rick Karsdorp verscheen na afloop van zijn debuutwedstrijd voor PSV voor de camera's van ESPN om samen met Hans Kraaij Junior terug te blikken op zijn wedstrijd:"Heerlijk natuurlijk. Ik heb in april mijn laatste wedstrijd gespeeld voor AS Roma. Een hele hectische zomer geweest. In mijn vakantie niet getraind. Na de zomer is het vooral individueel geweest. Ik had wat knieklachten en ik maakte de keuze om die knie wat te laten rusten. Ik heb vorig seizoen gewoon nog dertig wedstrijden gespeeld, dus dat was de reden dat ik niet heb getraind tijdens mijn vakantie. Ik heb drie, vier keer mijn meniscus gehad en een keer mijn voorste kruisband. Maar ik ben er nog."

"Het gaat om de drie punten. Uiteindelijk pakken we die. Dat is het belangrijkste. Natuurlijk weet iedereen dat de eerste helft veel beter moest. Daar hebben we nu de komende week de tijd voor om aan te werken. Ik ben in ieder geval blij dat ik weer minuten heb kunnen maken."

"We hebben een hele goede band gehad met elkaar, die werd wat minder door de ontstane ruzie tussen ons. Eigenlijk is er niet heel veel gebeurd maar ik werd uit de selectie gezet, ik moest weg bij de club. Anderen mogen invullen aan wie het lag, maar het lag in ieder geval niet aan mij. Uiteindelijk heb ik gewoon weer minuten gemaakt onder trainer Mourinho en was alles weer goed. Helaas is er daarna wel wat met de fans van AS Roma gebeurd wat misschien ook wel te maken had met het verhaal rond Mourinho. Het is verleden tijd, ik wil er niet meer aan terugdenken. Ik heb er zeven jaar gespeeld, mooie periodes meegemaakt, ook mindere. Ik speel nu bij PSV Eindhoven en we kijken weer vooruit. Nee, Feyenoord heeft zich niet gemeld. Iedereen weet dat ik een Feyenoorder ben. Er is vorig jaar en twee jaar terug contact geweest. Uiteindelijk bleef ik bij Roma. Nu kwam PSV en was mijn keuze snel gemaakt. Ja, kampioen van Nederland vorig jaar. Ik hoop dat jullie weer van de Rick kunnen genieten zoals vroeger. Ik hoop daar zo snel mogelijk weer te zijn. Vandaag was het dertig minuten en ik hoop tegen Willem II weer wat meer minuten te kunnen maken."




Tags

karsdorp roma mourinho blikken debuutwedstrijd espn feyenoord hans knieklachten kraaij kruisband meniscus nederland terugdenken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.823 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz bot dams dest eredivisie feyenoord flamingo ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci