Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz: "Ik ben altijd kritisch"

27 september 2024 16:22
Foto: Noël van de Laar

Bosz: "Ik ben altijd kritisch"; image source: Noël van de Laar

Voorafgaand aan het competitietreffen met Willem II in Tilburg morgen stond vanmiddag het traditionele perspraatje van trainer Peter Bosz op de Herdgang op het programma. Daarin ging hij onder meer in op de blessuregevallen in zijn selectie, op de situatie rondom Ismael Saibari en over zijn kritiek op de teamprestatie in Sittard:"Ledezma traint vandaag voor het eerst weer volledig mee en Nagalo trainde gisteren al mee. Alleen Sergiño Dest, Hirving Lozano en Fredrik Oppegård ontbreken nog."

Of de trainer nog om Ismael Saibari heen kan na zijn goede invalbeurten tegen Juventus en Fortuna Sittard?"Ik kan zeker nog om hem heen. We moeten voorzichtig met hem zijn en hem eerst maar eens negentig minuten laten spelen voordat we al kunnen denken aan twee wedstrijden per week."

Bosz liet zich na afloop van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard erg kritisch uit en kwam daar vanmiddag toch enigszins op terug:"Ik heb het duel met Fortuna teruggezien en ik vind nu dat ik toch wel heel kritisch was. Aan de andere kant, we zijn wel PSV. En je moet winnen, dat moet als topclub zijnde. En wij willen dat ook doen op een manier die voor de mensen aantrekkelijk en leuk is. Dat vraagt heel veel. Ik ben altijd kritisch, ik benoem die zaken meestal wel, maar dan vooral intern. Ik moet dit seizoen vaker dan mij lief is kritisch zijn. We hebben goede spelers, ik weet waartoe ze in staat zijn en wat ze vorig seizoen ook geregeld lieten zien. Met minder moeten we geen genoegen nemen."

De oefenmeester is tevreden met de kwaliteit van de trainingen in de afgelopen week:"Wat ik in ieder geval gezien heb deze week, is dat we eindelijk goed getraind hebben. De positiespellen waren weer van het niveau dat ik vorig jaar elke dag zag. Toen heb ik ook gezegd: goh, dit is niet normaal. Dat heb ik deze week voor het eerst sinds we weer begonnen zijn gezien. Daar ben ik wel blij om, ja."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz fortuna ismael saibari benoem blessuregevallen competitietreffen dest fredrik goh herdgang juventus ledezma lief lozano nagalo oefenmeester oppegard perspraatje positiespellen teamprestatie teruggezien tilburg waartoe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz bot dams dest eredivisie feyenoord flamingo ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci