Transparent
Inloggen
Sluiten

Matteo Dams overgeheveld naar A-selectie

27 september 2024 20:58 - PSV
Foto: Pro Shots

Matteo Dams overgeheveld naar A-selectie; image source: Pro Shots

PSV heeft Matteo Dams per direct definitief overgeheveld naar de eerste selectie. Na onderling overleg tussen Bosz en Stewart is de als linksback indrukwekkende verdediger dus beloond voor zijn stormachtige ontwikkeling van de afgelopen weken. Hoewel hij het seizoen aanvankelijk niet als eerste keuze begon, heeft hij zich in rap tempo tot basisspeler ontwikkeld.

In een korte reactie op de clubwebsite vertelt Earnest Stewart blij te zijn voor de verdediger, die het in zijn ogen dubbel en dwars verdiend: "Matteo is het schoolvoorbeeld van hoe we het graag zien bij PSV. Hij heeft onze hele opleiding doorlopen en keihard gewerkt om steeds weer de volgende stap te maken."

De verdediger voegde daar nog aan toe: "En dit is hopelijk nog maar het begin van een heel mooi succesverhaal. Ik ben erg blij met deze erkenning, maar bovenal ook hongerig om nog veel verder door te groeien. Ik wil hier een stabiele kracht worden en uiteraard ook prijzen winnen."

Het contract van de uitstekend spelende jonge Belg, die inmiddels ook is opgenomen in de voorselectie van de Rode Duivels, loopt na dit seizoen af in Eindhoven. Door zijn stormachtige ontwikkeling die hij sinds deze zomer doormaakt, ligt het in de lijn der verwachting dat PSV snel tot overeenstemming zal proberen te komen tot contractverlenging. De verdediger gaf in de voorbije weken meermaals te kennen zijn jongensdroom te beleven en dus worden er voor wat betreft zijn contractverlenging weinig problemen verwacht. Het jonge talent speelde de laatste drie competitiewedstrijden de volledige negentig minuten en ook maakte hij vorige week in Turijn zijn Champions League-debuut.

Meer op PSV




Tags

matteo dams stewart bosz clubwebsite earnest erkenning hongerig jongensdroom rap schoolvoorbeeld succesverhaal turijn voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 uur geleden
Ook maar even snel zijn aflopende contract verlengen graag.
Dik verdiend door hem zelf.
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.823 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz bot dams dest eredivisie feyenoord flamingo ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci