Transparent
Inloggen
Sluiten

Flamingo: "Ik kom er steeds lekkerder in"

28 september 2024 19:35
Foto: Pro Shots

Flamingo: "Ik kom er steeds lekkerder in"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Willem II, verscheen Ryan Flamingo aan de zijde van Peter Bosz om samen met het aanwezige journaille terug te blikken tijdens de persconferentie:"Ik voel me fit en het gaat goed bij PSV. Ik kom er steeds lekkerder in, krijg ook een steeds betere band met de jongens hier. Ja, ik praat veel met Boscagli. Nu we enige tijd samenspelen weten we steeds beter elkaars kwaliteiten te benutten, in het begin was dat nog moeizaam maar ook dit gaat elke week beter."

Over het verschil in niveau tussen Eredivisie en de Champions League:"Niet te vergelijken met elkaar. In de Champions League sta je tegenover een Vlahovic, dit soort kwaliteit treffen we niet in de Eredivisie. Ik probeer zo goed mogelijk mijn best te doen op dit niveau en mezelf daar zo goed mogelijk in door te ontwikkelen. Ik voel dat we groeien als team en dat we elke week beter voetballen."




Tags

flamingo lekkerder eredivisie blikken boscagli bosz journaille samenspelen vlahovic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.819 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot crockett dams dest doorontwikkelt eredivisie evenepoel feyenoord flamingo ihattaren ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp lozano perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman vuelta yonci