Transparent
Inloggen
Sluiten

Pepi: "Ik weet dat mijn kansen komen"

28 september 2024 21:47
Foto: Pro Shots

Pepi: "Ik weet dat mijn kansen komen"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 0-2 gewonnen wedstrijd verscheen matchwinner en tweevoudig doelpuntenmaker Ricardo Pepi voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd:"Geweldig, weet je. Om eerlijk te zijn, een uitoverwinning is altijd goed. Ik ben blij belangrijk te zijn geweest voor het team en ben heel blij met de drie punten. Natuurlijk, het is de situatie zoals het is. Ik doe altijd mijn best, of ik nou vanaf de bank kom of in de basis begin. Ik was er klaar voor vandaag en heb mijn job weer gedaan."

"Natuurlijk is het moeilijk, maar tegelijkertijd weet ik dat mijn kansen wel komen en dat ik er dan moet staan om het team te helpen. De eerste goal was vergelijkbaar met een typische Luuk de Jong-goal, het was een geweldige goal, heel blij dat het gelukt is het net weer te vinden. Het voelde als een lastige wedstrijd, we kregen heel weinig ruimte in hun zestien. In de tweede helft kregen en vonden we wel wat meer ruimte en daarmee hebben we gedaan wat we moesten doen. Ik had wat last van kramp, niks ernstigs. Even afwachten wanneer ik nu weer de kans krijg om te starten, maar ik heb het volledige vertrouwen in onze trainer en weet dat hij altijd het teambelang voorop zet."




Discussieer mee op de forums


Tags

pepi blikken doelpuntenmaker ernstigs espn job jong kramp matchwinner teambelang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot dams eredivisie feyenoord flamingo getracked gezapig hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit juve juventus karsdorp lozano metertje perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman yonci