Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman ondergaat MRI-scan

30 september 2024 12:25
Foto: Pro Shots

Joey Veerman ondergaat MRI-scan; image source: Pro Shots

De kans dat Joey Veerman meedoet tegen Sporting Clube de Portugal morgenavond lijkt verder af te zijn genomen. Een MRI-scan moet vandaag verder uitsluitsel geven over het kwetsuur in de liesstreek van de middenvelder. Afgelopen zaterdag greep hij twintig minuten voor tijd naar zijn lies in het duel met Willem II waarna hij zich noodgedwongen moest laten vervangen.

Nader onderzoek is noodzakelijk om uit te wijzen of Veerman inzetbaar is tegen de Portugezen, al zijn de eerste signalen ongunstig. PSV heeft na de verliespartij in Turijn de punten hard nodig in de competitiefase van de UEFA Champions League.

PSV is niet de enige met blessurezorgen rond de wedstrijd van morgenavond. Bij Sporting lijkt topscorer Viktor Gyökeres de krachtmeting wel te gaan halen, al ontbrak de spits gisteren op de training van Sporting. Ook voormalig transferdoelwit van PSV Jerry St. Juste is een twijfelgeval voor de wedstrijd morgenavond.




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey mri scan sporting blessurezorgen clube competitiefase gyokeres jerry juste krachtmeting kwetsuur lies liesstreek noodgedwongen portugal topscorer transferdoelwit turijn uefa verliespartij viktor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 uur geleden
Het zit hem eventjes niet mee. Als hij nu langduriger uitgeschakeld zou zijn, zal het moeilijker worden in een eventueel goed draaiend elftal zijn plaats weer te veroveren. Saibari klopt aan de deur, hoewel wel een ander type middenvelder.
+1/-0

7 minuten geleden
Sneu voor Veerman maar ik had sowieso met Saibari gespeeld in Europese wedstrijden.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot crockett dams dest eredivisie feyenoord flamingo ihattaren ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp lozano perisic peru rkc roglic schouten stephanpsv tillman uefa vaio veerman vuelta yonci