Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd in Italiaanse handen

30 september 2024 14:31
Foto: Pro Shots

Wedstrijd in Italiaanse handen; image source: Pro Shots

De wedstrijd morgenavond tussen PSV en Sporting Clube de Portugal wordt geleid door de Italiaanse scheidsrechter Marco Guida. De arbiter wordt ondersteund door Ciro Carbone en Giorgio Peretti. Het is de eerste keer dat PSV de scheidsrechter treft. Wel heeft hij in het verleden wedstrijden van AZ, Ajax en Feyenoord in goede banen geleid. Ajax en Feyenoord wonnen hun wedstrijden van respectievelijk Young Boys Bern en FC Luzern, terwijl AZ met 2-2 gelijkspeelde tegen Partizan Belgrado.

De arbiter was in de eerste speelronde van de competitiefase van de UEFA Champions League nog vrijgepland. Wel floot hij de wedstrijd tussen het Schotse Rangers FC en het Oekraïnse Dynamo Kyiv, een wedstrijd die met 0-2 werd gewonnen door de Oekraïnse topclub in het kader van de derde voorronde van de Champions League.




Tags

feyenoord oekrainse carbone ciro clube competitiefase dynamo gelijkspeelde guida kader kyiv luzern partizan peretti portugal rangers sporting uefa voorronde vrijgepland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.819 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot crockett dams dest eredivisie feyenoord flamingo getracked ihattaren ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp lozano metertje perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman vuelta yonci