Transparent
Inloggen
Sluiten

Amorim waakt voor onderschatting

30 september 2024 20:52
Foto: Pro Shots

Amorim waakt voor onderschatting; image source: Pro Shots

Vanavond stond om 19:45 uur de persconferentie van opponent Sporting Clube de Portugal op het programma in de Ronaldozaal van het Philips Stadion. Daarin ging de Portugese oefenmeester in op de wedstrijd van morgen, blessuregevallen en of er eventuele onderschatting op de loer ligt voor het eveneens nog foutloze Sporting:"We zijn natuurlijk op de hoogte van wat ze doen. Ik heb bewondering voor Peter Bosz en zijn speelstijl."

"Ik kan me onze laatste ontmoeting nog goed herinneren, in 2021. Toen heb ik geleerd dat Bosz altijd vooruit denkt en dat hij zijn ploegen ook zo laat spelen. Dat verwacht ik morgen dus ook, twee aanvallende teams op het veld, die andere culturen vertegenwoordigen maar wel met dezelfde opvattingen op dit podium terecht zijn gekomen."

"De verschillen in de Champions League zijn doorgaans niet zo groot. Of er onderschatting op de loer ligt aan onze kant, nadat PSV haar eerste wedstrijd met 3-1 verloor bij Juventus? Nee, ze speelden bij een club met een grote geschiedenis. Morgen zullen ze de wedstrijd, net als ons, willen domineren. Ik verwacht een geweldig duel morgen, met heel veel doelpunten."




Tags

onderschatting amorim bosz loer sporting waakt bewondering blessuregevallen clube culturen domineren foutloze juventus oefenmeester ontmoeting opponent opvattingen portugal ronaldozaal speelstijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.819 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot crockett dams dest eredivisie feyenoord flamingo getracked ihattaren ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp lozano metertje perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman vuelta yonci