Transparent
Inloggen
Sluiten

Veerman minimaal een maand aan de kant

1 oktober 2024 12:09 - PSV
Foto: Pro Shots

Veerman minimaal een maand aan de kant; image source: Pro Shots

Joey Veerman is naar verwachting minimaal een maand uitgeschakeld door een blessure in de liesstreek. Dat heeft de club bekend gemaakt naar aanleiding van de MRI-scan die gisteren gemaakt is. De vijfentwintigjarige middenvelder moest zich afgelopen zaterdag noodgedwongen laten wisselen tijdens de wedstrijd tegen Willem II in Tilburg, nadat hij eerder in de wedstrijd de assist op de belangrijke 0-1 van Ricardo Pepi had verzorgd vanuit een vrije trap.

Uit de MRI-scan is gebleken dat Joey Veerman schade heeft opgelopen aan zijn liesstreek. De exacte duur van het herstel van de blessure wordt in de komende weken verder duidelijk, maar de verwachting is dus dat hij minimaal een maand aan de kant staat. PSV.supporters.nl wenst de geboren Volendammer dan ook een voorspoedig herstel.




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey liesstreek mri scan noodgedwongen pepi tilburg vijfentwintigjarige volendammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 uur geleden
Moeilijk om in te schatten hoe groot dit verlies de komende maand is. Enerzijds was hij in september Player of the Month in de Eredivisie en heeft hij regelmatig geniale acties, anderzijds valt hij internationaal vaak ontzettend tegen en is Saibari zeker niet minder. Ik ben wel blij dat we inmiddels niet meer van één speler afhankelijk zijn die er wel of niet bij is maar dat we meerdere steunpilaren in het team hebben.
+2/-0

3 uur geleden
Vorig jaar januari lag ie er ook uit meen ik, was een moeizame tijd. Als je ziet hoevrel aanvallen bij hem beginnen is dit balen
+2/-0

 
3 uur geleden
Idd - natuurlijk een aderlating. Zoveel begint bij hem + vrije trappen, etc

Saibari is echter een goede maar andere vervanger
+1/-0

3 uur geleden
In de eredivisie groot gemis want hij is onze spelverdeler die met zn passing zorgt voor versnelling. In de CL ben ik wel benieuwd naar Saibari naast Schouten (en hopelijk Tilman, maar ik verwacht eerder Til).
+1/-1

57 minuten geleden
Hartstikke leuk dat we in Saibari allemaal een waardige vervanger zien maar is die jongen überhaupt al helemaal fit? Is als invaller vaker dreigend dan wanneer hij in de basis begint. Doodzonde al die k blessures weer.
+1/-0

 
25 minuten geleden
Internationaal voegt veerman weinig toe. Juist omdat hij zo goed is nationaal zijn de verwachtingen internationaal ook zo groot. Hem vervangen voor elk ander lijkt mij internationaal dan sws beter.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot crockett dams dest doorontwikkelt eredivisie evenepoel feyenoord flamingo ihattaren ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp lozano perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman vuelta yonci