Transparent
Inloggen
Sluiten

Talenten PSV ook ten onder tegen Sporting

1 oktober 2024 17:22
Foto: Pro Shots

Talenten PSV ook ten onder tegen Sporting; image source: Pro Shots

De talenten van PSV in de UEFA Youth League zijn er vanmiddag niet in geslaagd de talenten van Sporting Clube de Portugal te verslaan. Op De Herdgang stond er vanmiddag een 0-2 eindstand op het scorebord. Vlak voor rust kwamen de Portugezen op voorsprong via een goal van Afonso Moreira, na een verkeerd ingeschatte situatie in de PSV-defensie. Vlak na rust werd de score verdubbeld door een goal van Eduardo Felicissimo, die daarmee direct de eindstand dus op 0-2 bepaalde.

PSV had aanvankelijk goede kansen om voor rust op voorsprong te komen, Ayodele Thomas en Manuel Bahaty hadden echter hun vizier nog niet scherpgesteld. Ook na de vroege 0-2 in de tweede helft kreeg PSV nog kansen op de aansluitingstreffer, maar ook Noa Fernandez en opnieuw Thomas wisten de Portugese talenten geen pijn te doen. Hoewel het acteerwerk van de bezoekers regelmatig op de lachspieren van het aanwezige publiek en frustraties van de PSV-talenten werkten, viel er op de 0-2 overwinning uiteindelijk niks af te dingen.

De ploeg van Vincent Heilmann is met nul punten uit de eerste twee wedstrijden matig begonnen aan de UEFA Youth League dit seizoen, die net als het hoofdtoernooi van de Champions League het vernieuwde format kent. Wel is de competitiefase korter dan die van het hoofdtoernooi. De laatste twee competitiewedstrijden tegen Rode Ster Belgrado en Liverpool zijn komen te vervallen. De talenten van PSV nemen het de komende weken dus nog op tegen de talenten van Paris Saint-Germain, Girona FC, Stade Brest en Shakhtar Donetsk.




Tags

sporting hoofdtoernooi uefa acteerwerk afonso ayodele bahaty brest clube competitiefase donetsk eduardo felicissimo fernandez format girona heilmann herdgang ingeschatte lachspieren liverpool moreira portugal scherpgesteld shakhtar stade ster vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


59 minuten geleden
Kansen niet benutten en doelpunten te makkelijk weggeven.Daarom heeft PSV u19 nog 0 punten in de jeugd CL.Leuk meedoen is niet goed genoeg en dat is het probleem bij de U19.Het lijkt of ze goed meevoetballen maar het resultaat is 0.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot crockett dams dest doorontwikkelt eredivisie evenepoel feyenoord flamingo ihattaren ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp lozano perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman vuelta yonci