Transparent
Inloggen
Sluiten

Flamingo opgenomen in elftal van de week

3 oktober 2024 18:29 - UEFA
Foto: Pro Shots

Flamingo opgenomen in elftal van de week; image source: Pro Shots

De UEFA heeft vandaag het Elftal van de Week van de tweede speelronde van de UEFA Champions League bekendgemaakt. PSV'er Ryan Flamingo, die een ijzersterke wedstrijd speelde tegen Sporting Clube de Portugal en zijn directe tegenstander Viktor Gyökeres de volledige match in zijn achterzak had, is door zijn indrukwekkende prestaties opgenomen in het Elftal van de tweede speelronde van het Europese hoofdtoernooi.



De verdediger verdiende volgens een meerderheid aan PSV-supporters de Man van de Wedstrijd-uitverkiezing. Die eer viel Jerdy Schouten ten deel, maar de uitverkiezing in het Elftal van de Week is ongetwijfeld een verdiende beloning voor de centrale verdediger.




Tags

flamingo uefa uitverkiezing achterzak clube eer gyokeres hoofdtoernooi ijzersterke jerdy match portugal schouten sporting viktor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 uur geleden
En terecht, speelde een dijk van een wedstrijd. Had mn twijfels de eerste wedstrijden maar heeft nu toch echt laten zien dat hij (21 jaar pas) veel kwaliteiten heeft. Een zwaluw maakt nog geen zomer maar hopelijk gaat hij zo door.
+2/-0

2 uur geleden
Die gast hier die vond dat Dams en Flamingo in een G elftal hoorden zullen we wel niet meer terug zien denk ik.😅
+2/-0

 
2 uur geleden
Het zou em sieren als hij er op terug zou komen idd.

Beide gastjes zijn nog erg jong dus zullen nog fouten maken en mindere wedstrijden spelen. Hoort bij een groeiproces.

Met name Flamingo heeft een enorm groei potentieel.
+2/-0

 
38 minuten geleden
Daarom wou PSV best ver gaan voor Flamingo.
+1/-0

2 uur geleden
Bij mij heeft de roze règâh nog volop krediet hoor. Alex begon ook met horten en stoten. Mooi zo'n internationale bevestiging, maar meer ook niet. Hierop verder voortborduren dus maar.
+1/-0

 

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.820 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot dams eredivisie feyenoord flamingo getracked gezapig hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit juve juventus karsdorp lozano metertje perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman yonci