Guus Til valt in bij gelijkspelend Nederland

12 oktober 2024 13:55

Guus Til valt in bij gelijkspelend Nederland; image source: Pro Shots

Het Nederlands Elftal is er vrijdag niet in geslaagd af te rekenen met Hongarije in Boedapest. Na negentig minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. De Hongaren kwamen na een half uur spelen op voorsprong via Roland Sallai. Guus Til viel een kwartier voor het einde in als vervanger van Quinten Timber, twee minuten later kreeg Virgil van Dijk een rode kaart en weer vier minuten later maakte Denzel Dumfries de gelijkmaker op aangeven van Cody Gakpo.

Door het gelijkspel staat Nederland momenteel op een tweede plaats met vijf punten uit de eerste drie wedstrijden. Duitsland won haar wedstrijd op bezoek bij Bosnië & Herzegovina waardoor onze oosterburen groep 3 in de UEFA Nations League aanvoert met zeven punten. Maandagavond wacht Nederland opnieuw een uitduel, dan gaat de ploeg van bondscoach Ronald Koeman op bezoek bij Duitsland in München.

Door zijn invalbeurt heeft Guus Til nu zes interlands voor het Nederlands Elftal op zijn naam staan en hij hoopt daar maandagavond ongetwijfeld ook zijn zevende aan toe te voegen.