Transparent
Inloggen
Sluiten

Perišić belangrijk bij winnend Kroatië

13 oktober 2024 14:02
Foto: Pro Shots

Perišić belangrijk bij winnend Kroatië; image source: Pro Shots

Ivan Perišić heeft zaterdagavond van Schotland gewonnen met Kroatië. Thuis werd er in Zagreb met 2-1 afgerekend met Schotland. De ervaren international speelde voor het eerst in lange tijd weer eens de volledige negentig minuten mee en was daarnaast ook nog verantwoordelijk voor de assist op de 1-1 gelijkmaker van Matanovic. Twintig minuten voor tijd besliste spits Kramaric vervolgens de wedstrijd in Kroatisch voordeel.

Door de 2-1 overwinning staat het Kroatië van Ivan Perišić nu op de tweede plaats in haar groep op de UEFA Nations League. De Kroaten verzamelden zes punten uit de eerste drie wedstrijden en staan daarmee achter het nog foutloze Portugal dat met negen punten de groep aanvoert. Dinsdag wacht het vierde groepsduel voor Kroatië als Ivan Perišić en co op bezoek mogen bij Polen. De aftrap van die wedstrijd staat gepland om 20:45 uur.




Tags

kroatie perisic ivan schotland aanvoert aftrap foutloze groepsduel kramaric kroaten matanovic nations polen portugal uefa verzamelden zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Fijn voor hem maar laat hem nu maar lekker reserve staan. We konden hem nog wel eens hard nodig hebben zonder Veerman en Schouten(?) en god weet wat voor pijntjes of jetlags die we nog terugkrijgen.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.821 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp lozano mauro perisic rkc roglic schouten sporting tillman vaio veerman