Transparent
Inloggen
Sluiten

Pepi keert vervroegd terug naar Eindhoven

14 oktober 2024 00:14
Foto: Pro Shots

Pepi keert vervroegd terug naar Eindhoven; image source: Pro Shots

Ricardo Pepi zit al in het vliegtuig vanuit Austin, Texas terug naar Eindhoven. De spits was afgelopen nacht nog trefzeker namens de Verenigde Staten in een met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Panama, maar kreeg in die wedstrijd ook een bal hard tegen zijn hoofd waardoor hij uit voorzorg heeft besloten de oefenwedstrijd van dinsdag op woensdagnacht tegen Mexico over te slaan. Dat heeft de Amerikaan vanavond via zijn social media-accounts bekend gemaakt.



Zodoende keert de spits drie dagen eerder terug in Eindhoven. Als de schade zoals verwacht inderdaad meevalt, sluit de Amerikaan begin deze week weer aan bij de selectie van Peter Bosz. Die zit momenteel al vol in de voorbereidingen op de Eredivisiekraker op bezoek bij AZ in Alkmaar aanstaande zaterdag.

Malik Tillman maakt nog wel onderdeel uit van de nationale selectie die het midweeks dus opneemt tegen Mexico. De in Duitsland geboren middenvelder keert naar verwachting in de loop van woensdag terug in Eindhoven en meldt zich donderdag weer op De Herdgang.




Discussieer mee op de forums


Tags

pepi mexico accounts alkmaar austin bosz duitsland eredivisiekraker herdgang malik meevalt panama texas tillman trefzeker voorzorg woensdagnacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


18 uur geleden
Mogelijk hersenschudding? Is vliegen dan verstandig? Zou wat zijn, onze beider spitsen uitgeschakeld door een hoofdblessure. Die hadden we nog niet op de bingo kaart.

Hopelijk blijft Malik fit, die kunnen we écht niet missen.
+3/-0

 
13 uur geleden
Stel dat Luuk en Pepi inderdaad niet zouden kunnen spelen, wie is dan geschikt als centrumspits ? Normaal gesproken zou Lozano misschien nog kunnen, maar nu ?
+1/-0

 
13 uur geleden
Perisic kan overal spelen.
Of Lang, als zwervende spits, til, of misschien komt Uneken wel bij de selectie.

Zijn allemaal noodgrepen.
Ik denk overigens dat zowel Pepi als De Jong er gewoon bij zijn.
+1/-0

 
12 uur geleden
Ik neem ook gewoon aan dat ze kunnen spelen, maar vroeg het me gewoon af.
+1/-0

 
13 uur geleden
Guus Til moet dat ook kunnen of Jesper Uneken. Als AZ net zo slecht speelt als de afgelopen drie wedstrijden is het een makkie!
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp lozano mauro perisic rkc roglic schouten sporting tillman vaio veerman