Transparent
Inloggen
Sluiten

Karsdorp: "Oranje is een gesloten boek"

16 oktober 2024 16:46 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Karsdorp: "Oranje is een gesloten boek"; image source: Pro Shots

Vandaag verscheen er op VI Pro en in de fysieke Voetbal International een uitgebreid interview met kersvers PSV'er Rick Karsdorp. De rechtsback ging in gesprek met Marco Timmer uitgebreid in op zijn keuze voor PSV en of hij stiekem nog hoopt op een oproep voor het Nederlands Elftal: "Oranje is een gesloten boek. Met PSV spelen we meer wedstrijden. Het wordt fysiek ook wat zwaarder allemaal. En nu de kinderen er zijn, geniet ik daar gewoon van in de extra tijd die ik heb. Daardoor kan ik ook langer fit blijven. Het Nederlands elftal heeft al geweldige backs, dus ik hoef hier niet lang over na te denken. Ik kan het heel mooi brengen, dat ik het nog hoop ofzo, maar, nee ik ben gewoon eerlijk. Ik focus me volledig op PSV en mijn gezin."

Over de gelet op zijn achtergrond opvallende keuze voor PSV antwoordde hij: "PSV is echt een familieclub. Dat heb ik ook wel bij Feyenoord gezegd, maar daar kwam ik vandaan, ik kende er iedereen. Hier heb ik na de eerste wedstrijd een speech gegeven en iedereen heel erg bedankt voor het warme welkom. Dat gebeurt namelijk niet overal. Het voelt hier als een hechte groep, dat is wel heel speciaal. Na mijn eerste telefoongesprek met Peter Bosz en Earnest Stewart was ik al redelijk overtuigd. Een dag later vloog ik al naar Eindhoven."

Het hele interview is via deze linkte lezen voor VI-PRO abonnees.




Tags

boek karsdorp oranje abonnees bosz earnest familieclub feyenoord geniet kersvers kinderen linkte ofzo speech stewart telefoongesprek timmer zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Ik had in eerste instantie wat twijfels maar ben inmiddels blij dat hij bij ons speelt. Is nog geen schot in de roos gebleken, maar wat verwacht je van een transfervrije speler.

Zijn Feyenoord-verleden boeit me niet zoveel, na Dest blijkt zelfs andermaal dat spelers van een andere 'top 3' club aangenaam verrast kunnen zijn door de sfeer en de mensen bij onze mooie club.

Verder vond ik het prachtig hoe hij in een interview doodleuk aan te geven Feyenoorder te zijn. Geen blad voor de mond, gewoon eerlijk zijn. En volgens mij hoeft niemand er aan te twijfelen dat als we tegen Feyenoord spelen, hij gewoon 100% zal geven.
+7/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.820 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman bosz bot brest dams eredivisie feyenoord flamingo getracked girona hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit jong juve juventus karsdorp lozano mauro perisic rkc roglic schouten sporting tillman vaio veerman